Tokom naredna 72.sata:Ono sto ce se desiti ovom znaku licice na bajku…

Tokom naredna 72.sata:Ono sto ce se desiti ovom znaku licice na bajku…

2023-07-10 0 By Admin

VAGA

Vreme je da se radujete sto vam se pruza sansa da se okrenete novim koracima.Od vas se ocekuje da budete spremni da znate sta hocete.Nemojte da se previse zanosite da cete ovih dana  moci da se ponasate kako hocete.Nece vam sve ici bajno, mada ste uvereni da hoce.

 

SKORPIJA

Jednom blizancu ste neko vrlo vredan i mada ga  volite, on vam ne uzvraca. Niste na to gledali, ali sada ce vam morati da uzvrati.Mada ste jako bolecivi prema njemu, morace i on da pokaze da je boleciv prema vama. Ako ikada ranije, sada vam je potrebna njegova podrska  u necemu.

 

STRELAC

Srce vam kuca u smeru osecanja koja vas nece izneveriti, ne znaci da ce vam biti i uzvracena. Zaljubljeni ste u jednu osobu i sada je vreme da saznate sta ona oseca za vas. Mada mnogo polazete na vezu koju prizeljkujete sa tom osobom, nece vam biti moguce da je ostvarite. Vreme je da proverite zasto, i sta je sprecava?

 

JARAC

Narednih tri dana cete se radovati jednoj vagi, mada ce tu da se nadje i jedna riba. To sto ce se obe takmiciti za vas, znaci da cete se osecati bajno zbog toga. Na vama je da sami odlucite kojoj cete dati srce, jer obema ne mozete. Obje su vam drage i vreme je da prevagne osecaj ljubavi onoj koju vise voli srce.

 

VODOLIJA

Ako do sada niste znali kako cete dalje, vreme je da sada odlucite.Svakako da cete morati mnogo da radite, ali za vas to nije nista novo. Vreme je da se zna da ste zainteresovani za jedno poznastvo sa osobom koju ste nedavno sreli. Njen lik vam je stalno pred ocima, i morate pokazati  da nije sve u poslu i da ce ovog puta sve da saceka.

 

RIBE

Ljubav sa jednim jarcem ce vas iznenaditi jer cete se zaljubiti u momentu. Bice to nesto bajno, poput susreta o kojima se samo sanja. Vreme je da pokazete da je taj susret poput onih koje zovu sudbinskim. Bicete toliko slicni i istih razmisljanja da necete ni moci da poverujete.Vasa srodna dusa je tu, i za vas sve bajno, pocev od susreta koje ce se nastaviti u prijatnom druzenju.

 

Stranice: 1 2