U danima koji su pred nama,ova tri znaka ce  imati srece na polju ljubavi…

U danima koji su pred nama,ova tri znaka ce imati srece na polju ljubavi…

2023-07-11 0 By Admin

Bitno je reci da ste vi tipicni primer  nekoga ko za ljubav cini sve i ko je otvorenog i zrelog uma  sto svakako jako znaci  jer kada vam je do necega stalo vi umete i znate da idete ka svom cilju. Moramo biti iskreni i reci da dolaze dani kada cete shvatiti da neko iz vase blizine ima jake i snazne emocije prema vama. Rec je o osobi koja ce umeti da vam se nadje u nevolji i koja ce umeti da vam dokaze na delu sve sto misli, oseca, sve na delu, svaku emociju, bas kao sto ste vi oduvek i zeleli.  Prava ljubav se uvek desi onima koji umeju da je cekaju, a ovo je vreme kada ce jedna fatalna ljubav da usledi u vasem zivotu. I to je zapravo jedino sto je vazno, ta sreca koja je napokon na korak od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  STRELAC

Vi ste neko ko je previse fokusiran na posao a to je greska. Neka  naredni dani budu prilika da to promenite, jer je  zaista vreme da se fokusirate na ljubav. Da se izborite da bude bas onako kako zelite i to tako sto cete dati sansu jednoj vodoliji koja je sada uz vas.

Ona vam je prijatelj, ali njene emocije prema vama su sve, samo nisu  prijateljske. To je ono sto moramo da naglasimo. Dajte joj sansu. Samo je pitanje dana kada cete shvatiti da ona prema vama oseca nesto posebno. I znajte, to je  najlepsa stvar koja moze da vam se desi. Dozvolite da iz tog  lepog prijateljstva nastane ljubav. To bi moglo da bude ono sto ce  trajati, i ono sto nece imati svoj kraj. Vazno je da dodamo da je cinjenica da cete  ako ste u vezi shvatiti da je voljena osoba iskrenija prema vama nego sto mozete da zamislite.

Stranice: 1 2