Zvezde imaju tajni plan:Naredni letnji dani ovom znaku donose prosidbu ili vencanje!

Zvezde imaju tajni plan:Naredni letnji dani ovom znaku donose prosidbu ili vencanje!

2023-07-12 0 By Admin

VAGA

Ne slutite nista, ali naredni letnji dani ce vas iznenaditi. Zvezde za vas imaju tajni plan pa cete iznenada biti  jako srecni onim sto budete culi.  Pred vama je mogucnost da sledi prosidba ili moguce vencanje, a da se tome niste smeli ni ponadati.Bice to odusevljenje za vas u narednim letnjim danima, ali i za vasu okolinu.

 

SKORPIJA

Onoi sto vas poznaju znaju da niste lukavi i da imate dusu. Zato neka je blago onome ko vas ima za prijatelja. Na zalost, bicete povredjeni od bliske osobe i ona ce u vama naci potpuno drugi lik. Posto ste neko ko ne zaboravlja, vraticete joj duplom merom.Toliko da znaju sa kime se ne smeju saliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Niste ni svesni osecanja koja vas vode ka onoj pravoj. Mada mislite da se takva za vas nije rodila, ili cak da ne postoji, varate se. Tek cete se uveriti  u osecanja jedne osobe koja ce vas iznenaditi  svojom pojavom. I zaprepastiti osecanjima koja ce vam biti jasna na prvi pogled. Zvezde ce vam doneti pravu ljubav u vas zivot.

 

JARAC

Letnji dani vam donose letnja iznenadjenja, pa i nove ljubavi. Tako ce se jedno beznacajno poznastvo pretvoriti u vasu novu ljubav i vasu srecu.Bicete poneseni lepim raspolozenjem i jos lepsim osecanjima u srcu. Konacno slede i  u vasem zivotu vesele boje. Vasa nova ljubav ce vam vratiti i veru u ljubav i volju za zivot.

 

VODOLIJA

Konacno se mozete radovati  nekim boljim desavanjima jer vam ona zaista slede.Ipak nemojte verovati da ce vam sve da padne sa neba. Za sve lepo ste se mnogo trudili i odavno ste se odricali mnogo cega. Lepa desavanja ce vam doci kao nagrada za sve sto ste ranije patili.

 

RIBE

Necete znati  sta vam se sprema, a niti verovati da ce to biti nesto lepo. Nemate vise nade da pomisljate da ce vam se vratiti ono sto ste izgubili. Kljuc od vase bolne proslosti je bacen, pa je vreme za novi korak i novi list.Okrenite ga i pokusajte da se  okrenete novom zivotu.  Nove radosti su pred vama, bar tako vam porucuju zvezde.

Stranice: 1 2