Pred vama neverovatno lepa poslovna sansa:Finansijski horoskop do kraja meseca!

Pred vama neverovatno lepa poslovna sansa:Finansijski horoskop do kraja meseca!

2023-07-14 0 By Admin

VAGA

Niste  zadovoljni svojim finansijskim stanjem. Kad saberete bicete iznenadjeni onim sto se pokaze, ali vi ste krivi.Morate da skupljate i pribacujete po malo, a ne da jednoj osobi dozvoljavate da sve trosi. To deluje kao da vas neko koristi i vas novcanik smatra kao i svojim. Ogradite se, i uvidite ko je to.

 

SKORPIJA

Vi se ne trebate zaliti jer ste do sada zaradili, a radite i dalje. I ne pomisljate na odmor jos, mada ste finansijski jaki.Sto se tice novca, vi uvek mislite unapred i tako sebi obezbedjujete novcanu sigurnost. Do kraja meseca cete biti finansijski jaki, ali emotivno slabi.Popravite se!

 

STRELAC

Niste u prilici da se odmarate i lencarite, pa zato ste uvek zauzeti. Kod vas se zna, ili radite ili razradjujete planove. Niste spremni da se ogradjujete na jedan stalan posao, vec sansa koja vam se ukaze, vi je unapred iskoristavate. Sto bi se reklo, finansijski ste bezbedni do kraja meseca, i ne brinete za novac, vec za nesto drugo.

 

JARAC

Shvatili ste da nije sve u parama, niti u poslu, pa cete  biti okupirani necim drugim. Na pomolu je jedan novi susret koji ce vam omoguciti da budete finansijski jaci. Tako cete postati jako srecni  jer cete moci da obradujete neke bliske osobe.  Posebno jednu osobu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Mnogo ste bili odlucniji ranije, a sada kao da gubite volju. Mada zelite da napredujete u svome poslu, nesto vam se ne da. Srce vas vodi napred, a posao vas vraca nazad. Moracete da odvojite svoja zivotna polja, radno od emotivnog. Ako ste emotivno slabiji, ne smete dozvoliti da finansijski budete  jos slabiji.

 

RIBE

Do kraja meseca cete vladati razumno, i za svoje mogucnosti i solidno. Skromni ste, pa za ono sto radite, vi ste dosta i zadovoljni.Vazno je da ste stabilni i u zlatnoj sredini. Do kraja meseca se morate boriti da pored finansiske stabilnosti steknete i onu emotivnu stabilnost.  Zelite da sretnete nekoga sa kime biste delili sve, pa i svoj novac.

 

Stranice: 1 2