Bivsa ljubav ce se javiti ovom znaku,a evo ko ce se zaljubiti u prijatelja!

Bivsa ljubav ce se javiti ovom znaku,a evo ko ce se zaljubiti u prijatelja!

2023-07-18 0 By Admin

 

BLIZANCI

Vi ste znak kojeg cekaju velike promene. Mozda vam je bivsa  ljubav jos uvek u mislima,ali ne mozete zapravo ni da zamislite kakva iznenadjenja za vas ima sudbina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naime, rec je o tome da ce se vase emocije prema jednom prijatelju  promeniti. Vi tu osobu poznajete duzi vremenski period i nikada vam nije palo na pamet da sa njom imate nesto vise od prijateljstva. Nikada je niste smatrali emotivnim partnerom, ali prosto, sudbina ima drugacije planove. Vrlo uskoro ce doci do toga da se  desi jedna situacija koja ce promeniti sve i koja ce vas dovesti do toga da na najlepsi nacin shvatite da je sudbina  zapravo vas dvoje namenila jedno drugom. Da je to emocija i ljubav kakva se nikada ranije nije desila,ali koja ce svakako da vam dokaze da svako od nas ima svoju srodnu dusu…

Nemojte bezati od ljubavi. Nemojte kriti sta je ono sto osecate.  Ono sto vi i ne slutite jeste da ta osoba vec odavno u vama vidi nesto vise, da ona vec odavno zeli da vam dokaze na delu svoju ljubav. Da odavno vec zeli i hoce da vas usreci. Samo je stvar u tome sto se plasila vaseg odbijanja. Ali, kada se vase emocije probude, onda nema nimalo sumnje da vi treba da ucinite prvi korak.. I da prvi priznate ono sto osecate.

Stranice: 1 2