Ovnu krecu lepsi dani, Biku ponos na prvom mestu, a evo koga ceka sreca!

Ovnu krecu lepsi dani, Biku ponos na prvom mestu, a evo koga ceka sreca!

2023-07-22 0 By Admin

VAGA

Konacno, dolaze dani promena u vas zivot. Dani kada ce ljubav da procveta i kada cete konacno naci nekoga ko ce vas voleti bas onako kako zasluzujete. Ono sto mi moramo da kazemo jeste da je vazno da vam ponos ne bude naglasen. Ni u kom slucaju ne bi ste smeli da stavite svoj ego ispred emotivne srece.

 

SKORPIJA

Vi cete u danima koji su pred nama shvatiti da za sve postoji prava osoba. I ponasajte se u skladu sa tim, i cuvajte ono do cega vam je stalo. Moramo da kazemo da je izvesno da ste konacno blizu istinske srece i da je upravo sada za ljubav pravo vreme. Razmislite o tome sta radite.

 

STRELAC

Ovo ce biti period kada sve moze da se promeni. Vi ste dugo patili ali dolaze dani kada vam nece faliti emocija, ni srece. Ono sto moramo da kazemo jeste da je samo jako vazno da pazite kome sta obecavate. Zivot je samo jedan. Morate da imate na umu da je bitno da ostanete svoji i da idete ka svojoj sreci.

 

JARAC

Naredni dani ce biti lepsi nego sto mislite. To je zato sto je jednom raku iskreno stalo do vas i sto je spreman da vas usreci onako kako  niko nikada ranije nije. Moramo da kazemo da je od izuzetne vaznosti da dozvolite sebi da vas srce vodi kroz  zivot. U tom slucaju srece nece nedostajati.

 

VODOLIJA

Konacno ce i za vas doci lepsi dani. Posle niza suza, razocarenja, posle mnogo proplakanih noci, u vas zivot ulazi osoba koja ce mu dati jedan poseban smisao. Nema ni najmanje sumnje da cete kraj te osobe pronaci sve ono sto ste dugo cekali. Sreca kuca na vrata vaseg zivota.

 

RIBE

Ovo ce biti dani kada sve dolazi na svoje. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas voli jedan lav, i to mnogo vise nego sto mozete da zamislite. Vi ste bili jako povredjeni ali nema sumnje da je ta osoba zasluzila da joj date sansu jer su losi dani iza vas.

Stranice: 1 2