Naredna 72.sata donose istine, nekome se zivot menja iz korena nakon tuge i bola!

Naredna 72.sata donose istine, nekome se zivot menja iz korena nakon tuge i bola!

2023-07-26 0 By Admin

VAGA

Vec ste umorni od svega i vasa osecanja se polako smiruju.Nemojte da mislite da ce osecanja tuge da prodju sama od sebe. Verujte da morate da se stisate i da pokusate da ne gledate sve  crno.Vreme je da se okrenete napred i da se zna da morate okrenuti novi list.Stisajte se i pokusajte bar.

 

SKORPIJA

Oko vas je pravi emotivni haos a da niste svesni zasto i zbog cega. Nece vam biti lako jer cete i plakati zbog obrta situacije, ali cete se izboriti za bolje.Vasa ljubav ce podneti bure i oluje, bas kao i vi, istine i lazi.Moracete da savladate sve sto je do vas.

 

STRELAC

Naredna tri dana ce vas baciti u dilemu da se zapitate sta vam se zbiva i  i sta vi mozete uciniti.Vasa ce sreca da se  bazira na nekim sitnim stvarima, pa ucinite bilo sta, nego sto ne cinite nista.Vasa je ljubav  prema jednom jarcu uskoro vrlo vidljiva i izaci ce na videlo dana.Bice to vrlo uskoro.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste toliko jaki da sacuvate svoja osecanja  a da se ne odajete.Ne mora odmah da se pokazujete i sta hocete i sta biste  za dalje planove.Pokazite vise strpljenja ovih dana i budite spremni da se okrenete ka onoj koja vam se dopada.Morate joj dati povoda za razmisljanje.

 

VODOLIJA

Vasa sreca ce brzinom munje da se rasplamsa i da se odjednom cete moci slaviti svoju ljubav. Konacno cete biti srecni u ljubavi i zadovoljni. Od vas se ceka  da budete pozitivni i da mislite pozitivno.Vasa ljubav ce vas povesti novim ciljevima.A vasa sreca ce biti jaka kao i ljubav, koja ce uspeti savladati sve istine i lazi, i  bure i oluje.

 

RIBE

Za vas se ceka da  budete spremni na neke velike promene. Od vas se ceka da budete spremni da se druzite i da ove dane provedete odmorno.Rado biste i sami odmarali, ali cete  sada da cinite sve da se okrenete svojim prioritetnim resenjima. Nesto vrlo vazno je pred vama, i gledajte da to i resite.

Stranice: 1 2