Petak,subota,nedelja:Stize vazna poruka,a za ove znakove nosi tugu i razocarenje!

Petak,subota,nedelja:Stize vazna poruka,a za ove znakove nosi tugu i razocarenje!

2023-07-27 0 By Admin

VAGA

Konacno je vreme da se radujete sreci, ali vam jos neke stvari nisu jasne. Jedan vas jarac obozava, a vi nikako da to i prihvatite i poverujete. Niste dovoljno srecni jer ste sumnjicavi i stalno merite osecanja i reci. Ne trazite propuste u svakom gestu, razgovarajte opusteno i sve ce biti super.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ocajni ste jer ste na domak srece, a sreca vam se klati. Naisli ste na neke lose okolnosti koje vas podjednako mogu i rastuziti, i uciniti srecnim. Ne bojte se da vas ceka razocarenje, ali budite strpljivi zbog vesti koju cekate.  Poruka koja sledi resice bas sve, i bice za vas poruka srece.

 

STRELAC

Osecaj vas ne vodi  nekom boljitku, ali ga nemojte gusiti.Ona sto vam osvaja srce, samo vas za sada ignorise.  Svidjate joj se, ali je imala bolnu proslost i plasi se  da joj se ne ponovi opet.Zato vas prati i posmatra kada to ne vidite, i tokom naredna tri dana imacete razloga za obradovanje.

 

JARAC

Uskoro cete imati sansu da se usmerite napravi kolosek. Za sada jos uvek trazite nacina da resite neke svoje dileme i krize u koje ste zapali. Potrazite pomoc prijatelja koji vas vodi ka boljim resenjima i koji vas uvek pomaze i svojim savetima i svojim pozajmicama kada vam skripi. Resenje uvek postoji za sve.

 

VODOLIJA

Jedna osoba sa kojom ste imali sukob, nikako da predje preko toga. Od vas se ogradila, distancirala i vreme je da budete i vi na distanci. Sa druge strane, bolecivi ste prema njoj i ne mozete da  verujete da ona cuti i vi cutite, kao da se ne poznajete. Odlucite se da li cete cekati ili cete prvi progovoriti?

 

RIBE

Odredili ste sebi jos malo posvete poslu i da idete na odmor. Vreme je za predah jer se vecina vasih prijatelja vec vratila sa odmora. Obavicete sto je do vas i idite, jer na tom putu sledi sudbonosni susret.  Poruka  dana je da se ne brinete zbog sutra, sutra je dan za sebe. Vi gledjte da poruka, da zelite necije drustvo, za tu osobu bude poruka srece i da vam se pridruzi.

Stranice: 1 2