Slede nagrade zvezda,svakom po zasluzi:Koji ce znaci biti nagradjeni srecom,a koji tugom?

Slede nagrade zvezda,svakom po zasluzi:Koji ce znaci biti nagradjeni srecom,a koji tugom?

2023-07-27 0 By Admin

Uskoro zvezde zele da podele nagrade, svakom po zasluzi, i ovi znaci ce biti nagradjeni…

OVAN

Uskoro ce se zvezde zaigrati i mnogima ce dodeliti nagrade, svakom po zasluzi. Vecina znakova ce imati i radost i tugu, a neki ce biti nagradjeni srecom.Umesto da se nadate sreci, vi  osecate da cete biti nagradjeni tugom, kao da vam je pisana. Ne smete tako, morate biti optimista, a ne misliti samo negativno.Sto sledi, ne mozete promeniti i da hocete.

 

BIK

Dok vas neki krive misleci da ne radite dovoljno i da ste za sve nezainteresovani, vi  znate da nije tako.Osecate se da ste van svih desavanja i kao da vas jednostavno svi ignorisu.Bas zato sto se osecate zapostavljeno, zvezde ce vas konacno nagraditi novom  sansom.Vreme je da dobro promislite i ucinite pravi korak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Obuzece vas osecaj tuge koja ce vas jako gusiti. Niste spremni da se radujete, jer nesto cemu ste se nadali, nije uspelo. Bez obzira na sve, morate podici glavu i krenuti  napred. Valda ce se i na vas smilovati zvezde, a vreme je da i sami budete nagradjeni boljim zivotom. Makar zbog svih odricanja do sada i svih nedaca koje ste prosli.

 

RAK

Osecate da su se zvezde okomile na vas, i da vas nece nagraditi. Do sada je bilo uvek drugima sreca, a vi ste sa tugom drugovali po strani.Nadali ste se sreci sa jednom osobom i da ce vas konacno bar tu pogledati sreca. Bicete razocarani ovih dana i vreme je  da se prepustite istini.Isplacite se, nemojte da cutite svoju tugu u sebi.

 

LAV

Ako vec niste nagradjeni srecom sa jednom osobom, svejedno vam je sto cete biti obuzeti tugom.Sve svoje nade i snove ulozili ste u osobu koja vam je prirasla srcu. Nesto se desilo sto je bio samo splet nesrecnih okolnosti, i vi ste se rastali. Ima li nade da uskoro budete nagradjeni srecom? Uskoro sledi nesto lepo.

 

DEVICA

Kanite se na raspravu sa partnerom i pomisljate i na raskid.Mozda o tome cutite, ali u dubini duse  osecate da vam je dosta svega. Stalno imate nesuglasice, cak i kada on nije u pravu, mora biti po njegovom.Osecate da su se zvezde opasno zaigrale sa vama i pitate se u kakvoj cete poziciji biti nakon svega?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2