Slede nagrade zvezda,svakom po zasluzi:Koji ce znaci biti nagradjeni srecom,a koji tugom?

Slede nagrade zvezda,svakom po zasluzi:Koji ce znaci biti nagradjeni srecom,a koji tugom?

2023-07-27 0 By Admin

VAGA

Ne biste vi da merite reci i vagate svoja, ali ni partnerova osecanja.To cini vase srce koje je ispunjeno strahom da ne bude opet povredjeno. Ljubav koja vam se smesila, u momentu je pala pod osecaj sumnje da cete biti nagradjeni srecom.Vasa  sumnja remeti vasu srecu i sve dok vagate, vasa nesigurnost ce biti prepreka sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ne znate sta vas ceka, a rado biste da prespavate ove dane. Imali ste viziju srece sa jednom osobom, ali vas je karma pocastila tugom.U momentu se rasprsilo sve bas kada ste bili na dohvat sreci koja vam se smesila. I mada niste nicim zasluzili, bicete nagradjeni samo neostvarenim snovima, za sada.

 

STRELAC

Srce vam se steze sto niste svesni  sta vas je naslo i ne znate kako postupiti. Od vas se ceka da budete razumni i da nista ne cinite mimo volje. Neko vam se obraca za pomoc, ali nemojte da mu ispunite. Vreme je da budete spremni da se sukobite sa njim jer cete konacno shvatiti da je sa vama samo kada mu treba pomoc.

 

JARAC

Vasa sreca je da ste trenutno stabilni i tacno znate svoje prioritete. Svesni svojih mogucnosti i ne zelite nista vise. Vreme je da budete nagradjeni za sav vas razum i vase meko srce. Od vas je karma bila okrenula ledja, ali sada ce vas zvezde pogledati.Imacete razloga za radovanje.

 

VODOLIJA

Vasa osecanja su pomesana i ne znate ni sta osecate, niti sta hocete. Konkretno, bili ste okrenuti jednoj osobi, pa ste se posvetili drugoj, zaleci je. Sada ste negde na raskrscu i ne znate sta da cinite i za koju da se opredelite.Da li ste sigurni sta cinite sebi? Mozda ste pod losim uticajem zvezda, pa malo mirujte.

 

RIBE

Niste spremni da priznate  poraz, vec ga radje uzimate kao neminovnost.Od vas se ocekuje  da probate da gradite emotivno polje jer ste jako usamljeni. Dok vas posao ide dosta zadovoljavajuce, emocije idu slabo.Vreme je da nekoga zavolite iskreno i na duze staze, jer  bi vas zvezde mogle castiti srecom.

Stranice: 1 2