U prvoj sedmici avgusta je sve moguce,a evo koga cekaju teski trenuci!

U prvoj sedmici avgusta je sve moguce,a evo koga cekaju teski trenuci!

2023-07-30 0 By Admin

 

VAGA

Konacno ce sve doci na svoje. Jednom raku ste jako vazni i skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Samo je od velike vaznosti da budete to sto jeste.  Moramo da kazemo da je sve jasnije da  je  to osoba koja vam je mozda cak i sudjena. Nece vam faliti ljubavi, to je jedino sto je sigurno. Samo ostanite to sto jeste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Slede dani za ljubav i dani kada ce sve biti moguce. Ovo ce biti sedmica kada cete shvatiti da ste iskreno voljeni. Mozda je vasa ljubavna proslost tuzna  ali polako  sve dolazi na svoje. Upoznacete nekoga ko je resio da vas usreci bas  onako kako vi to i zasluzujete i to je jedino sto je iskreno vazno.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da ce prva sedmica avgusta pre svega biti prilika da se uverite u to da je neko prema vama iskren. Ali, ono sto je vazno da dodamo jeste da  je bitno da pazite  sta obecavate. Moguce je da cete nesvesno da dodjete u situaciju da povredite nekoga do koga vam je iskreno stalo.

 

JARAC

Prva sedmica avgusta ce biti jako zanimljiva za vas. Ali, polako, dajte sebi dovoljno vremena da pre svega shvatite sta je ono sto vam tacno treba za srecu. No, polako, nemojte  nagliti sa odlukama. Vi ste ovih dana osetljiviji nego inace pa burno reagujete na neke sitnice, ali ne brinite. Sve ce proci.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani kada cete vi morati da se zapitate sta je zapravo ono sto hocete. Sta je ono sto  zelite od zivota. Neke vazne odluke morate doneti. Naravno da vam zbog toga nece biti lako. Ali, ono sto moramo reci jeste da treba da ostanete dosledni sebi. Velika vam je greska sto dopustate da tudja misljenja uticu na vas.

 

RIBE

Prva sedmica avgusta donosi ostvarenje vase najvece zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Patili ste mnogo ali konacno sve dolazi na svoje. Dajte sebi vremena za sve. Samo nemojte da dozvolite da zbog posla ispasta vas emotivni zivot, niti vas emotivni zivot   zbog karijere.

Morate naci kompromis u svemu.

Stranice: 1 2