Petak,subota i nedelja nose neslucenu radost ovom zodijaku!

Petak,subota i nedelja nose neslucenu radost ovom zodijaku!

2023-08-03 0 By Admin

Ovom zodijaku slede tri dana koji nose neslucenu radost…

OVAN

Neslucenu radost samo cekate, ali vam se jos ne desava. To sto bi vas obradovalo vezano je za vas posao od kojeg ocekujete lepu zaradu.Tek cete se radovati ako se ispune vasa ocekivanja, jer ste partneru obecali da cete ga izvesti u drustvo. Uz to jos mu spremate poklon iznenadjenje nakon cega biste oboje osecali neslucenu radost.

 

BIK

Znate sta vam je ciniti i sta je ono sto vas  tera nanove korake. Stojeci u mestu, ne dobijate nista. Zato je krajnje vreme da se pokrenete i da ucinite nesto konkretno u svome zivotu.Kad cinite bilo sta i trudite se da popravite situaciju, moze se i ocekivati neki pomak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Osecate da vas je zahvatio talas panike i da vam je glava puna. Sto se vas licno tice, tesko vam je sto se sve zamrsilo i sto ste dovedeni u zamrseni klupko.U dusi vam je emotivni haos, i niste sigurni  da li da se necemu radujete ili zbog necega placete. Zagazili ste da resite nesto vazno, a neslucenu radost ne osecate, kao sto ste mislili da hocete.

 

RAK

Kao da se ponovo zaljubljujete u jednog  blizanca, i ne znate kako da se postavite. Osecate da se nesto vazno desava sa njim, i rado biste da mu pomognete. Tacno vidite koliko je zbunjen, i zelite mu prici da sa njim podelite tugu. Ne oklevajte, ako mu je ikada trebao razgovor i pomoc, trebaju mu sada.

 

LAV

Pred vama su tri lepa dana koji ce proteci bez poteskoca. Zasto biste se  brinuli za bilo sta kada sve konce drzite u svojim rukama? Mozda ovih dana trebate da se zapitate da li je bas tako, ili vam se samo cini?Razmislite dobro sta je istina, a sta zabluda u vasem zivotu.

DEVICA

Tri naredna dana ce vam doneti neslucenu radost jer slede neki lepsi dani. Ako ste i imali lose dane, sada je pravo vreme da zaboravite. Budite zadovoljni novim desavnjima koja vam slede, i malo predahnite. Ako ce biti ovo dani odmora, iskoristite ih kako treba, da poslije ne zalite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2