Cetvrtak, petak, subota-pravi dani za prave korake! Ovom zodijaku se okrece kolo srece!

Cetvrtak, petak, subota-pravi dani za prave korake! Ovom zodijaku se okrece kolo srece!

2023-08-02 0 By Admin

VAGA

Niste svesni srca  koje vam kuca u grudima, ni ljubavi koja se iznenada radja.Bice ovo pravi dani za prave prilike, a vi cete jednu da iskoristite.  Pokusacete, ma sta se desilo, ali verujte ad cete osetiti da vam se osecanja uzvracaju.Niko vas nece zaustaviti u nameri da ostvarite vezu, jer ocigledno ce biti da se okrece vase kolo srece.

 

SKORPIJA

Mozda tek sada razumete da nije sve lako i  ne onako kako ste se nadali. Vas  zivot se menja i sve vam se cinilo da ce biti drugacije.Moracete planirati neke stvari i biti osoba koja ce morati sama da upravlja zivotom. Tek ce vas jedan strelac  ponuditi da vam bude pratilac i podrska. Nemojte ga odbiti, vreme je da mu ukazete poverenje.

 

STRELAC

Mozda vam se ukaze prilika da ponudite jednoj osobi da joj budete podrska. Za nju biste uradili sve, samo da vas udostoji paznje i svoga poverenja.Mozda cete imati takvu priliku, i na vama je da  je iskoristite. Vazno je da je uverite da je volite i verujte da ce vami sama biti zahvalna. I njoj treba neka srodna dusa.

 

JARAC

Dosta vam je besciljnog lutanja i koraka iz veze u vezu. Niste avanturista, ali jednostavno niste sreli srodnu dusu. Ako je do sada niste nasli, ne znaci da je necete slucajno naci ovih dana.Na vama je da ih iskoristite jer ce biti pravi dani za prave prilike.A jedna ce  ici samo u vasu korist.

 

VODOLIJA

Niko ne ocekuje da mu se poverite, ali nije lepo ni od vas sto gazite necije poverenje. Mozda ga nesvesno pokazujete prema jednoj osobi, ali je pravi cas da se to menja.Osoba koja vam se zeli pribliziti ucinice sve da opravda svoje korake. Shvaticete da vas ludo voli i bice vam zao sto joj do sada niste verovali.

 

RIBE

Radicete ovih dana da biste resili svoje sesto mesecne obaveze. Kada vidite na preseku  rezultate, odmah cete planirati nesto samo za sebe.Nikad se ne zna sta ce se desavati i  zato krenite neoptereceni bilo cime. Imacete priliku da sretnete osobu za koju ce se vezati vase srce. I konacno, srce ce vam biti puno srece.

Stranice: 1 2