Egipatski horoskop: Vasa  sudbina tokom avgusta – kratko i precizno…

Egipatski horoskop: Vasa sudbina tokom avgusta – kratko i precizno…

2023-08-02 0 By Admin

VAGA

Jedan rak je spreman da se bori za vas. Ono sto on prema vama oseca je ono pravo. Ovaj horoskop nosi poruku da treba da cuvate ljubav  koju imate. Avgust bi vrlo rado mogao da bude mesec  kada ce vase najvece zelje da se ostvare i kada ce sve biti moguce u vasem zivotu. Dugo ste patili ali je sreca konacno tu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je ovo mesec kada ce ljubav biti na vasoj strani. Kada ce sve biti moguce i kada cete konacno moci da kazete da volite i da ste voljeni. Ali ono sto je vazno da naglasimo jeste da mnogi uticu na vasa misljenja. I da  je to velika greska koju pre svega treba da ispravite kako bi ste uzivali u potpunosti.

 

STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo,avgust ce biti mesec  kada ce mnogo toga u vasem zivotu biti  moguce. Prosli ste mnogo toga ali jako je vazno da kazemo da ste vi  sve to i zasluzili. Ovo ce biti mesec kada ce vase zelje da se ostvare  i da  dodjete do svog cilja. Neko ce moci da kaze da je konacno pronasao osobu svojih snova.

 

 JARAC

Finansije tokom avgusta  bas i nece biti ono cime cete moci da se pohvalite. To je vrlo vazno da kazemo. Zato bi  ste trebali vise da se fokusirate na to zivotno polje  i da pokusate da ispravite ono sto se ispraviti da.  Vazno je da dodamo da ovo nije vreme za ljubav i da ce sve doci na svoje ali dajte seb vremena.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da naglasimo  jeste da dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Ali ono sto je vazno da dodamo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste smeli da odustanete od onog do cega vam je stalo. Ljubav moze da se desi onda kada se najmanje nadamo. Razmislite  o svemu  jer ce cuda biti moguca.  

 

RIBE

Ovo ce biti mesec kada ce sve  biti bas onako kako bi ste i zeleli. To je vrlo vazno da naglasimo. Jako vam znaci jedan rak i nema sumnje da je iskren prema vama. Egipatski horoskop porucuje da ce ovo biti mesec kada se vase zelje ostvaruju i kada sve dolazi na svoje.

Stranice: 1 2