Avgust ce ovim znacima doneti nesrecnu ljubav-zaljubice se u pogresnu osobu i posle patiti kao nikada!

Avgust ce ovim znacima doneti nesrecnu ljubav-zaljubice se u pogresnu osobu i posle patiti kao nikada!

2023-08-03 0 By Admin

 LAV

Vi necete biti znak koji ce se zaljubiti u ovom mesecu. Vi cete prosto shvatiti da i dalje volite nekoga iz svoje proslosti. Nekoga koga ste imali i ko vas je voleo, ali je vama bilo malo. Uvek ste zeleli jos i jos, i ma sta da je ta osoba za vas radila, vama je prosto bilo malo. No, sada vam sledi kajanje. Slomljeno srce i bol, jer cete saznati da je vasa voljena osoba krenula dalje. Da je iskreno srecna i da ima kraj sebe nekoga ko je voli na nacin na koji vi niste nikada. Naravno da ce vam biti tesko i da cete imati da je sve otislo u nepovrat, ali prosto nemate drugu opciju osim da iz svega izadjete jos jaci. Da naucite lekciju kako bi ste cenili kada vas jednom ponovo neko bude voleo.

Da cenite osobu koju imate kraj sebe i da naucite da joj uzvratite istom merom, jer se ljubav samo ljubavlju uzvraca. Avgust bas i nece biti talican mesec.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kasno je kajati se kada nekoga izgubimo, vazno je cuvati ono sto imamo, one koje imamo, i one koji nas vole. Sve ostalo je na vama jer ste ovaj mesec u prilici da naucite lekciju. I da cuvate onu osobu koja vam ljubav stalno dokazuje i pokazuje na delu.

Stranice: 1 2