Bivsa ljubav se tokom avgusta vraca  u zivote ova dva znaka!

Bivsa ljubav se tokom avgusta vraca u zivote ova dva znaka!

2023-08-03 0 By Admin

   BIK

Vreme prolazi ali vi i dalje patite. Jedna bivsa ljubav vam i dalje ne da mira. Sve vam je jasnije da je to medju vama ono pravo i da je to ljubav. Da je to emocija koja je iskrena i da nista i niko na svetu ne moze da ospori da ste vas dvoje jedno za drugo. Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Da ce doci do toga da se ponovo sretnete. I da  je moguce da ce doci do pomirenja i nove sanse za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naravno, to u slucaju da zaboravite na ponos. I vi i druga osoba. Ako je to medju vama ono pravo i ako se vi volite iskreno onda jednostavno treba da  nastavite da slusate svoje srce. Da  zanemarite ponos, inat, da zaboravite na ego… Da jednostavno uzivate na svaki nacin. Moramo da kazemo da dolaze dani kada ce ljubav biti u prvom planu i da cete vi mesec koji je pred nama pamtiti samo po lepim stvarima. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce sreca doci u vas zivot sa namerom da u njemu ostane.

Imajte na umu da bivsa ljubav nije bivsa sve dok je u vasem srcu emocija, bas kao i u njenom. Avgust moze biti mesec kada su cuda moguca ali vi morate da znate da je ovo mesec kada mnogo zavisi od vas…

Stranice: 1 2