Petak,subota i nedelja nose neslucenu radost ovom zodijaku!

Petak,subota i nedelja nose neslucenu radost ovom zodijaku!

2023-08-03 0 By Admin

VAGA

Bolna tacka su vam partnerova osecanja koja stalno krije ili precutkuje. Pa cak i da je tako, bili biste srecni noseci neslucenu radost u srcu.Pa cak i da je tako, bili biste  srecni, noseci neslucenu radost u srcu. Sta ciniti ako partner cuti jer vas ne voli, a niti vam da je slobodu da krenete dalje?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

U glavi  vam je haos jer se  grcevito borite da sve bude kako treba.Ponela vas je neka pozitivna struja i nosi vas daleko. Iskreno  zelite da to potraje i da se  desavanja sto im se nadate  priblize vama, ali da se nista ne pokvari. U vasem je planu nesto konkretno i negativna energija bi vas kostala  loseg raspolozenja.

 

STRELAC

Pokusavate da odrzite nivo i da sve bude kako je najbolje. Borite se da u svojoj blizini zadrzite jednu osobu, ali vam se nece dati. Ovih dana  cete uvideti da ima mnogo udvaraca i da vam lako moze otici  sa nekim od njih. Pridjite joj sto pre i ne oklevajte.Ono sto vam je na srcu, recite i bez da vas ona pita.

 

JARAC

Vreme je da svoje obaveze privedete kraju i da znate kako dalje. Vec ste poceli da smisljate nacine i poravite plan kako provesti naredne sate.Nece vam nista vredeti to sto se dvoumite i planirate.Pustite da se okupi vase drustvo, a onda cete u provod i potragu za nekim lepsim ocima.Neke ce vam se vec svideti.

 

VODOLIJA

Razum vas vuce napred, a srce na drugu stranu, a vi ne znate kome da se povinujete. Svesni ste da mozete izgubiti i u jednom i u drugom slucaju. Od vas se ocekuje da budete razumni i da tacno znate sta je trenutni prioritet.Zato se okrenite prioritetima.Neka  i druga osoba uvidi sta je vazno obomu.

 

RIBE

Znacajno mesto u vasem srcu  zauzima samo jedna osoba.Nesvesno ste imali manji nesporazum  i vreme je da se osvrnete na nove korake i da ga resite. Nemojte cekati predugo  da se dese neke vece promene dok ih sami ne ucinite.Nemojte oklevati, pridjite joj i pokazite  da ste pogresilii da se kajete  zbog svih gresaka.

Stranice: 1 2