Tokom naredna 72.sata slede vazna zbivanja: Tajna jednog zodijaka ce biti otkrivena!

Tokom naredna 72.sata slede vazna zbivanja: Tajna jednog zodijaka ce biti otkrivena!

2023-08-04 0 By Admin

Slede vazna zbivanja i iznenadjenja, jer ce tajna jednog zodijaka biti otkrivena!

OVAN

Vazna zbivanja vas cekaju tokom sedamdeset dva sata. Zato budite sigurni i usmerite se ka boljim koracima.Pokazite da cete znati da se postavite u skladu sa njima.I nemojte da se dvoumite  u nekim svojim odlukama, nego ih slobodno donesite i povucite poteze koje morate.

 

BIK

Tajna koju vesto skrivate  bice otkrivena i to ce vas jako razocarati.Nesto ste skrivali od svih, a posebno od jedne odredjene osobe. Volite je odavno, ali su neke prepreke izmedju vas. Ona se ne trudi da ih predje, a vi  cinite sve, ali da ona ne primeti. Jedan slucajan pogled ce vas odati u njenim ocima, i sad se brinete da vas nece ignorisati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

U prethodnim danima ste imali turbulentna zbivanja, i kako vam se cini, imacete ih i ovih dana.Nece biti nekih vecih promena sto se tice zbivanja, ali ne mozete da pohvatate sve konce. Taman pomislite da kontrolisete situaciju, a ono vam se sve izmakne i izgubite kontrolu nad  situacijom u kojoj se nalazite.

 

RAK

Niste jedini znak sto  se nada da ce ovi dani biti njemu u korist. Ipak cete biti jako iznenadjeni necim sto zaista niste ni pomisljali da vam se moze desiti. Zbivanja u vasoj blizoj okolini, svakako ce se odraziti i na vas.Ne mozete biti ravnodusni dok se neki vasi bliznji  nerviraju i pate.Vasa dobrota i osecaj zelje da pomognete, bice na prvom mestu.

 

LAV

Mozda su ovo pravi dani da se okrenete pravim stvarima i da unapred   predosetite zbivanja sto slede. Nece biti bas najbolja, ali ni toliko losa za pocetak.Vreme je da neki vasi koraci daju smer kojim biste isli. I da se uverite, ako biste njime isli, da bi se sve moglo popraviti u  vasem zivotu.

 

DEVICA

Ljubav na prvi pogled donece vam nova zbivanja koja cete rado pozdraviti.Odavno ste i zeleli da se konacno zna sta zelite i sta su vasi prioriteti.Ne cekajte na druge, vi ne zavisite od njih. Vazno je sto znate sta biste od zivota i sto ste planirali da neke stvari menjate u svome zivotu.Recimo, novu ljubav za pocetak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2