Veliki prekret:Ovom zodijaku sledi definitivan raskid,a do juce je bio srecan!

Veliki prekret:Ovom zodijaku sledi definitivan raskid,a do juce je bio srecan!

2023-08-04 0 By Admin

VAGA

Jedna vam je osoba bila zivot i sve u zivotu, pa ste je izgubili. Srusila je sav vas svet, vase snove, i sa sobom odnela samopouzdanje. Bila je vasa zvezda vodilja, a sada postala vasa zvezda padalica?Od vas se ocekuje  da znate na cemu ste,  i da povratite svoje samopouzdanje.

 

SKORPIJA

Vasa sreca  je da jos imate snage da se izborite sa svojim snovima.Ovih ste dana imali neke neodredjene situacije.Nikako da zauzmete bar zlatnu sredinu ovih dana.Ili ste visoko, ili ste  u padu. Vreme je da napravite korak koji ce pokazati zrelost, i vratiti vas ponovo na mesto koje ste imali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Niste svesni sta vam je ciniti, ali cete morati da se usredsredite na  odlucujuce korake. Vreme je da budete spremni da donosite  neke nove korake koji odavno cekaju. Nema odugovlacenja, vec odmah pocnite da sredjujete svoje emotivno polje. Partner ceka da  ga izvestite o daljim planovima.

 

JARAC

Vasa sreca je uvek po strani, a vi ste  neko ko misli da mu sreca nije sudjena.Ponasate se kao zvezda padalica, a vi ste neko ko mora da se bori kao lav.Vreme je da budete  spremni  da se izborite  za svoj lepsi zivot, a ne da ocajavate i da se mirite sa sudbinom koja vam nije bila naklonjena.

 

VODOLIJA

Vi ste od onih koje cekaju razna iznenadjenja  i vreme je da budete spremni da ih prihvatite. Nemojte da  se opterecujete sta ce se desiti, i da budete pod pritiskom.Prihvatite cinjenice koje su pred vama, i budite svesni da ce tu biti i nekih nemilih stvari.Na vama je da prihvatite sve sto zivot nosi.

 

RIBE

Vasa ubedjenja su  da ste  miljenik zvezda postali svojom zaslugom. Sve sto imate postigli ste svojim radom i svojim odricanjem. Mada vam nije islo sve kako ste hteli, uskoro ce vam biti mnogo bolje. Vreme je da i dalje budete jaki  na sve zivotne padove i uspone. Vec vas uskoro cekaju samo usponi.

Neke od vas ceka raskid, no, ako se to desi, to je za vase dobro, ma kako vam ovo lose zvucalo.

 

Stranice: 1 2