Veliki prekret:Ovom zodijaku sledi definitivan raskid,a do juce je bio srecan!

Veliki prekret:Ovom zodijaku sledi definitivan raskid,a do juce je bio srecan!

2023-08-04 0 By Admin

Zvezda padalica ce se naci u blizini ovim zodijacima, a ovome sledi definitivan raskid…

OVAN

Zvezda padalica je vec bila u vasoj blizini, ali se povukla. Kao da vas je neko  vec upozorio da se okrenete napred, tako ste se i vi resili da krenete dalje. Srecom, niste usli u sukob sa voljenom, nego ste se mudro distancirali, tako da  ste  konacno  i izbegli svadju.Sta ce kasnije biti, nije vazno. Raskid je moguc.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Sve sto vam se do sada desavalo u zivotu, svakako ste krivili sudbinu.Sa njom u vezi ste se i sami ponasali kao da ste zvezda padalica licno.Umesto da se borite za srecu, vi ste se predavali.Zasto to cinite sebi, umesto da sami budete kovac svoje srece?

 

BLIZANCI

Znali ste sta morate, sta ne smete, i sta vam je kao predodredjeno.Zato ste se uvek trudili da ostvarite vise i da i vi imate  sve  sto imaju i drugi.Niste se predavali ni na poslu, niti u zivotu uopste.Makar i plakali, trudili ste se i uskoro vam sledi zasluzena zivotna sreca.

 

RAK

Veciti sanjar  u vasoj dusi nikada nije prestao da sanja, cak ni kada ste patili i padali. Svoje ste padove  pretvarali u nove korake i uspone, pa ste uspeli mnogo toga. Ipak niste uspeli da ostvarite jednu zeljenu ljubav, a to je jedna tajna osoba. Zasto cutite o njoj, zasto ne pokusate vi koji ste se uvek borili, da se izborite i za njenu naklonost?

 

LAV

Vec vas prati nepovoljan glas da ste zaljubljeni u pogresnu. Nije posteno reci da i ona vas nije volela izvesno vreme, a mozda i jos uvek. Medju vama su se isprecile neke lose okolnosti  i vi ste se udaljili, bez reci.  Mozda vam se ukaze sansa da zavrsite zapoceto, i donesete definitivan raskid. Bolje nego da zivite u zabludi da cete izbeci prepreke.

 

DEVICA

Vec ste blizu osecanja da idete kao zvezda padalica, malo uspona, pa tri koraka nazad. Ako je vase radno polje lepo i ide vam, sta se desava sa drugom stranom? Niste se pitali da li je vas ponos prepreka vasoj sreci, i vredi li ga pogaziti u ime ljubavi?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2