Konj je simbol snage i mudrosti,a  onaj kojeg izaberes ti otkriva sta te ceka do kraja  godine!

Konj je simbol snage i mudrosti,a onaj kojeg izaberes ti otkriva sta te ceka do kraja godine!

2023-08-05 0 By Admin

 

AKO TI SE NAJVISE SVIDEO KONJ BROJ DVA:

Ovaj konj je dokaz da si ti osoba koja je borac. Skoro da ne postoji ono sto ti nisi u stanju da uradis kada ti je  do necega iskreno stalo. Ti si tipican primer osobe koja    ima divnu dusu.  Osoba si koja  je prosla kroz mnogo toga. Moze se reci da si jako patio. Ali, ako si izabrao ovog konja to je znak da si osoba koju nista na svetu ne moze da slomi jer si bio i ostao heroj. Divno  je znati da postoje ljudi kao sto si ti. Divno je znati da  postoje    ljudi  koji imaju snagu da se bore   za svoje zelje cak i onda kada se cini da to nije moguce. U narednim mesecima ce doci do ostvarenja jedne tvoje velike zelje. Mozemo cak da kazemo da ces dobiti ono o cemu mastas i ono do cega ti je zapravo najvise stalo. Tvoja najveca zelja ce vrlo verovatno postati tvoja realnost. Ako sada imas problem sa novcem i ako su ti finansije problem, ne brini. Ovaj konj ti je   nada da ce uskoro sve biti mnogo bolje nego sto mozes da zamislis.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO TI SE NAJVISE SVIDEO KONJ BROJ TRI:

Ti si osoba koja je uvek cinila dobra dela. Svestan si toga. Svestan si toga da  vredis i da  je tvoja dusa ono najlepse i najvrednije sto imas. Ti nikada nikome ne bi naudio.  Uvek si bio osoba koja je stavljala svoje zelje na zadnje mesto ali ono  sto moramo da kazemo jeste da ce se to konacno isplatiti. Da ces konacno moci da kazes da je sve doslo na svoje, jer ce karma da te pogleda. Do kraja ove godine slede najlepse stvari. Ovaj konj ti  porucuje da ostanes ono sto inace jesi.  Nezan, iskren  i plemenit. Da si osoba koja vredi vise nego sto  mnogi oko tebe uopste mogu i da   zamisle, dok te ne upoznaju.

U narednim mesecima ce doci do ostvarenja tvojih najvecih zelja. Shvatices da je vredelo sto   si uvek bio  divno bice koje je na prvo mesto stavljalo ljude koje voli.  Dobrota nikada nije  uzaludna.

 

Stranice: 1 2