Nedelja,ponedeljak i utorak: Tri dana za dugo pamcenje i nove ljubavi!

Nedelja,ponedeljak i utorak: Tri dana za dugo pamcenje i nove ljubavi!

2023-08-05 0 By Admin

VAGA

Pred vama su sati koje morate nekako podneti, bili vam prijatni ili ne. Neko ce vas zaustaviti na putu da se udruzite sa jednom osobom i da joj se poverite. Pazite sta vam cini jedna osoba, jer se previse mesa u vas zivot. Vreme je da  sami planirate, radite i cinite sto vam volja, jer je to vas zivot, ne njen! Ne tice je se kome ukazujete svoje poverenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Na putu do zeljenog cilja bili ste blizu za dlaku. Kao da neko carobnim stapicem  ucinio da se stvari okrenu na vasu stetu. Vec su vam se ukazali sati za nezaborav, u kojima biste resili zivotno pitanje,  i sve je stalo.Okrenulo se u suprotnom smeru i propalo. Razmislite ovih dana sta se to desilo i zasto, i cijom zaslugom?

 

STRELAC

Spremni ste da ove dane dobro razmislite sta vam je ciniti.Vreme je da  konacno izdvojite neke vaznije prioritete.Vec  ce vam se jedan lik prikljuciti listi prioriteta, a tek cete saznati  kakvu ce vaznost dobiti u vasem zivotu. Sta mislite koje ce mesto zauzeti na vasoj listi prioriteta?

 

JARAC

Ocekujete raspored u svome zivotu koji licno morate napraviti vi.  Kao da ste svoj zivot prepustali drugima da ga uredjuju.Sati sto slede neka budu sati za nezaborav, jer cete pokazati svoj glas. Konacno je vreme da zivite po svojoj volji i zelji, ne onako kako vam odredjuju drugi.

 

VODOLIJA

Morate znati da ce ovi dani slicni prethodnim, ali cete se morati pomiriti sa necim. Neko spletkari u vasoj blizini i bicete vi  upleteni u price dokonih. Vreme je da otkrijete i ko to spletkari tako mudro i vesto.Kad otkrijete ko, tesko cete moci da verujete, a kamoli da poverujete.

 

RIBE

Niko vas nece ubediti  da odustanete od osobe koja vam se svidja.Ovo ce biti  dani u kojima ce vase srce da proba da ispolji svoje simpatije. Necete mariti da li ce pomisliti da ste nametljivi, vec cete joj ukazati svu ljubav srca. Zaljubili ste se, i svoju cete ljubav  slediti dok je ne ostvarite.

Stranice: 1 2