Mala sudbina za septembar:Evo sta za vas spremaju zvezde!

Mala sudbina za septembar:Evo sta za vas spremaju zvezde!

2023-08-06 0 By Admin

VAGA

Cekaju vas lepe stvari koje necete moci  da sakrijete,  cak i da hocete. Na putu ste da se ludo zaljubite jer vam sledi lepa ljubavna prica.Dugo ste se kolebali i bili nesigurni u sebe, misleci da je samo avantura.Konacno cete se uveriti da vasa ljubavna sudbina  i sreca zavise od te osobe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Da vas je stigao umor i da ste sve vise  u obavezama, shvaticete tek pocetkom meseca. Bice tu jedan veliki i znacajan  datum u vasem zivotu, ali za vas preveliki. Vasa sreca ce biti sto ste zaljubljeni, pa ce vas jedini pokretac biti ljubav.  Drugacije ne biste izdrzali teret na svojim plecima.

 

STRELAC

Sudbina vaseg ljubavnog zivota zavisice samo od vas.Vec vas neko voli i tajno vas posmatra sa ljubavlju, samo to vi niste svesni. Kao da ste slepi kod ociju, vase srce ce iznenada da prepozna svoju srodnu dusu, u osobi koju ste gledali sasvim drugacijim ocima.Vreme je da joj uzvratite!

 

JARAC

Slede vam desavanja koja vam s nece bas svideti, ali ste ih predvideli.Bice kao da ste to nekako i ocekivali, samo ste se ipak nadali da nece  jos  da se dese. Verujte da sve sto ce se desiti bilo kada, bolje da se desi ranije. Vama ce ici u prilog da saberete  misli i sve izvedete na cistinu.

 

VODOLIJA

Vasa ce briga da bude daleko veca  tim sto ostajete bez novca. Dok ste imali nesto ustedjeno, sve je bilo lakse i niste se bojali krize. Vec ulazite u stanje kad morate da dobro zbrajate u sta dajete koji dinar.  Nekako cete se izvuci, ali morate  biti obazrivi na pozajmice.Resava se vasa subina, imati ili nemati!

 

RIBE

Vas govor srca koji zeli samo jednu jedinu osobu, bice jaci od celika.Mada cete imati i neke zabrane, vi se necete obazirati.Sledicete srce koje voli i ici za osobom koja vas kao neka sila, vuce sebi. Vreme je da volite i budete voljeni, zato dozvolite sebi da pratite srce do kraja.

Stranice: 1 2