Mali horoskop do kraja avgusta:Ovim zodijacima sledi  poslovni uspeh, a ovom prava ljubav!

Mali horoskop do kraja avgusta:Ovim zodijacima sledi poslovni uspeh, a ovom prava ljubav!

2023-08-06 0 By Admin

VAGA

Za vama je poslovni uspeh, i do kraja avgusta je vreme za druga polja. Radili ste vredno i marljivo i bas onako kako ce vam savest biti cista. Sada je vreme da se okrenete  boljim koracima, i da mislite na svoj emotivni zivot.Pokazite da cete biti sigurni sta zelite od zivota.

 

SKORPIJA

Vas  dugo snivani san je na putu ostvarenja. Ako ste sada malo poklekli, nemojte da ocajavate. Do kraja avgusta ce sve biti u redu, i konacno cete moci da odahnete. Vase vazno zivotno polje se polako sredjuje i morate verovati da ce se sve urediti. Sve ce doci na svoje, samo budite razumni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Niko vas nece  moci da razuveri u  pitanju jedne veze i nemojte nikoga da slusate. Ako vas i dalje neko bude odvracao, necete moci narediti srcu. Srce je ono koje bira i koje ce ovog puta izabrati. Zato se priklonite izboru svoga srca, a ne  nagovoru laznih prijatelja koji vec sada slute vasu srecu i zele je saseci u korenu.

 

JARAC

Do kraja avgusta cete sve da svedete na posao i obaveze kuci. Uskoro ce kraj leta i nemojte dozvoliti da vas snadje samoga. Krecite se i druzite sto vise kako biste sreli neku  osobu sa kojom biste zaljubljeni usli u novo godisnje doba.Ne gubite vreme, niste se vencali za posao.

 

VODOLIJA

Niko vam se nece radovati vise nego jedna nezna osoba. Srescete se i zaljubiti u momentu, a da necete verovati da ce to biti vasa srodna dusa i vasa prava ljubav.Radujte se jer cete je imati do kraja avgusta i srecu i ljubav svoga zivota.Vreme je da budete svesni  da je to vasa poslednja ljubav.

 

RIBE

Uskoro idete napred i zelite da resite sve sto je zaostalo. Zato cete morati da startujete  i da ne oklevate da date sve od sebe. Uspeh je pred vama, a cim uspete poslovno, uspecete i na svim drugim poljima. Vreme je da budete svesni da ste uspeli samo svojim strpljenjem.

Stranice: 1 2