Naredna tri dana bice turbulentna: Jednim znacima bure i oluje,nekima novcani dobitak!

Naredna tri dana bice turbulentna: Jednim znacima bure i oluje,nekima novcani dobitak!

2023-08-12 0 By Admin

VAGA

Bicete u poziciji da birate, pa ucinite izbor. Nudice vam  se vise mogucnosti, i vi sagledajte gde se vi tu nalazite. Postanite  neko ko ce znati da se snadje u momentu i da iskoristi pruzenu sansu.Ovih dana cete ih imati, a vi samo sagledajte  kako da se nadjete u pravom casu, na pravom mestu.

 

SKORPIJA

Vreme je da se malo odmarate jer ste i radili mnogo.Sada kad ste se odlucili da uzmete malo predaha, vreme je i da saberete misli. Do sada ste isli glavom kroz zid, a sada je vreme da odbacite svoju tvrdoglavost. Bice ovo tri dana da se suocite i da se pomirite sa nekim nepobitnim cinjenicama.

 

STRELAC

Ne zanosite se previse, bolje je da budete vise upuceni u sva zbivanja oko sebe.Nekom se jako svidjate, ali jos niste voljni da udjete u novu vezu. Mozda zelite jos malo biti sarmer koji ce zeleti da se ponasa kao neosvojiv.Ali susret koji ce se desiti oci u oci, uverice vas da cete se u momentu zaljubiti.

 

JARAC

Vreme je da se radujete, jer vam je bilo tesko kada su se drugi radovali.Niste bili ljubomorni, niti ste se zalili, vec ste vredno radili. Sada sledi vasa  lepa zarada, pa jos uz nju kao bonus, i lep novcani dobitak.Kad se vec vi radujete, obradujte i svoje voljeno bice. Kupite mu nesto, izvedite ga u drustvo, neka vas svi vide.

 

VODOLIJA

Verujte da nema bure i oluje, ako je vi  ne preduhitrite.Nesto cete otkriti sto vam se nece svideti, pa budite mudri i vesti.Ucinite  nesto sto bi partnera podstaklo da znate, i naterajte ga da vam sam isprica gde je pogresio.Jasno cete znati da procenite da li je iskren ili laze. Resicete sve kako treba, a vi se  pravite se da niste nista znali.

 

RIBE

Pravi dani, za prave prilike, pa i vama se smesi jedna. Mozda ce ovih dana da vam se otvore sva vrata.Gledajte da se radujete zbog toga, i nemojte kriti ni osecanje radosti, niti da ste zainteresovani.Jedno slucajno poznastvo ima sanse da se pretvori u jednu  lepu vezu  koja obecava iskrenu ljubav.

 

 

Stranice: 1 2