Tri nova dana mnogima donose nove sanse, a samo ovom zodijaku moguce pomirenje!

Tri nova dana mnogima donose nove sanse, a samo ovom zodijaku moguce pomirenje!

2023-08-13 0 By Admin

VAGA

Jedna vas osoba stalno ogovara i ovih dana cete to i otkriti. Pruzaju vam se nove sanse da joj se priblizite i pokazete lekciju. Vi necete zavisiti od tudjih misljenja, ali ce vam biti krivo zbog dokonih lazi.Zelite se pribliziti jednoj skorpiji, ali sta ako ona cuje sve te lose i lazne glasine? Plasite se da bi odustala od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Reseni ste da ovih dana koristite sanse koje ce vam se pruziti. Verujte da postoji sansa na moguce pomirenje, znate vec sa kime.Nemojte da mislite da je tako nesto nemoguce, ako to zelite. Mozda je cak bolje da vi licno preduzmete nesto, umesto sto cekate da se desi.Greske su za ljude, bas kao i izvinjenja.

 

STRELAC

Niste jedini kojem ce se pruziti nove sanse, alli biste se zakleli da je ovo nemoguce. Jedan bik ce zeleti  da se priblizi vama, bas koliko i vi njemu. Tako ce nemoguce postati moguce u vasem slucaju, jer ce se neobican susret pretvoriti u pocetak nove veze.

 

JARAC

Svesno cete preuzeti  rizik da budete  povredjeni ili srecni. Medalja koju zelite osvojiti ima dve strane. Zato se nadajte da cete uciniti bas sve  da se ispuni vasa  sansa i pokusaj. Budite spremni da se  potrudite da sledite srce i da iznesete iskrena osecanja jednoj osobi.Ako vas ne bude ignorisala, bicete pobednik.

 

VODOLIJA

Okrecete se nekim desavanjima koja su vec  bila na tapetu vaseg  trodnevnog rasporeda.Nemojte pridavati paznje  stvarima, vec osobama. Jedna ce rado da se usunja u vase srce, samo ako joj to vi dozvolite. Pokazite da se slazete da cete biti onaj ko ce dati sanse vasem poznastvu i da cete je rado  prihvatiti. Ni vi niste ravnodusni, samo ste ponosni, pa cutite i osmatrate.

 

RIBE

Tri dana su pravo vreme da se nadjete sa jednoj osobom, i da pokusate da  razgovarate, za pocetak. Pogazite malo od svoga ponosa vi, malo ona  i nadjite neki kompromis. Svakako da je moguce da se bolje upoznate, i da bar pokazete svoje simpatije jedno drugome. Zasto cutite i krijete zaljubljenost?Pokazite osecanja!

 

Stranice: 1 2