Naredna tri dana donose veliku srecu za ove znakove zodijaka!

Naredna tri dana donose veliku srecu za ove znakove zodijaka!

2023-08-16 0 By Admin

VAGA

Od vas se ceka da budete spremni da se trudite za novi korak. Ako vam je sreca okrenula ledja, vi se potrudite da je ponovo ostvarite. Tragajte za njom, borite se, budite spremni da se  izborite za nju.Sreca nece sama doci, ali vam stize sa jednim jarcem.Bice to nova veza na pomolu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Dani  iza vas su oni, u kojima niste resili nista, pa cete morati da resavate sada nesto vazno.Pokazite da ste spremni da se izborite sa  svim sto vam stoji kao prerpreka. Do sada ste  cak i duplo vece barijere prelazili snagom volje. Budite voljni da i sada resite sve sto se moze resiti, i istrajte u svakom pokusaju da uspete.Ako vamje tuga u srcu, savladajte je!

 

STRELAC

Vise niste spremni da ocijukate sa svakom osobom koja vam se nadje na putu.Mozda jeste pre  zeleli, ali ovih dana cete shvatiti koga zelite u trajnoj vezi.Bice to osoba koju  cete sresti i u momentu zaboraviti da ste sarmirali sve redom.Od sada cete zeleti samo nju, i  odmah cete biti konkretni i jasni. Bice to nova ljubav koja ce vas ocarati.Ljubav na duge staze.

Tri dana pred nama donose iznenadjenja.

JARAC

Vreme je da se okrenete jednoj osobi, a ona ce vam slati poglede.Znacete koje to i o kome se radi, jer ce traziti nacin da vam se nadje u blizini. Vreme je da prepoznate  osobu koja ce vas gledati zaljubljenim ocima. I ova tri dana ce biti prilika  da okrenete ledja tuzi i samoci, a ne da sreca okrece ledja vama.

 

VODOLIJA

Tek ste u poziciji da znate sta vamje ciniti. Bice to neki novi zivotni koraci, ali morate  ih uciniti i jasnim i konkretnim.Radi se o necemu vaznome sto resava vase probleme, i sto ce vas usmeriti  nekim trajnim resenjima.  Okrenuti ste odredjenom zivotnom koraku, i sada ga ucinite.

 

RIBE

Budite voljni da sagledate sve oko sebe i izmerite sopstvene snage. Nemojte u raspravu ovih dana, posebno ne sa jednim rakom. Mozda  nije vase da se upustate u teme koje vas se ne ticu, ali cete zeleti da mu ocitate lekciju.  U jednome gresi prema vama i morate mu na drugi nacin ukazati da gresi. Budite oprezni kako da ga ignorisete akoosetite da ce vas ubedjivati u suprotno. Naredna tri dana ce biti zanimljiva.

Stranice: 1 2