Naredna tri dana mogu biti vrlo srecni dani za ove znake, ali nose i razocarenje jednom znaku!

Naredna tri dana mogu biti vrlo srecni dani za ove znake, ali nose i razocarenje jednom znaku!

2023-08-17 0 By Admin

VAGA

Bice ovo vrlo srecni dani za vas, ali i za vase voljeno bice. Vi cete biti onaj ko se osmelio da ide za zeljama svoga srca. I bas kada ste mislili da ce vas ignorisati osoba do koje vam je stalo, ona ce vas ohrabriti.Na pomolu  vam je pocetak nove  veze i vasa zaljubljenost ce biti ocigledna.Ocigledna je i sada!

 

SKORPIJA

Mozda vam se sreca nece osmehnuti onako kako ste se nadali.Misite da ce vas ovih dana  pogledati sreca i da cete resiti nesto vrlo vazno. Za sada ostaje do daljnjeg, ono sto vam se cinilo vrlo mogucim i brzo resivim.Vreme je pokazete vise razumevanja u ovoj neizvesnoj situaciji, umesto sto dramite za svaku sitnicu.

 

STRELAC

Neko vas zeli da m ubudete  pomoc i da pokazete da ste mu podrska.Da li znate o kome se radi ili cete se nervirati dok to ne otkrijete? Jedna osoba vam  stalno pokusava biti u blizini, i diskretno vam daje do znanja da se u vas zaljubljuje.Ako niste ravnodusni, ohrabrite je, budite joj podrska.

 

JARAC

Ne mozete se naci u poziciji da vas neko  ne uzme na zub, samo zato sto ste jako inteligentni i pametniji od mnogih.Bas takvi ljubomorci izvrcu vase  reci i prave spletke, jer ne mogu da gledaju vas uspeh.Pokazite jednoj osobi da vise necete dozvoliti da iznosi dokone lazi o vama.

 

VODOLIJA

Srce vas vuce ka jednoj osobi koja vam je  jako draga.Od vas zavisi sta cete  preduzeti i hocete li se za nju i njenu ljubav probati da izborite. Nemate sanse  da budete ignorisani, jer vam je jasno da ni ona nije ravnodusna prema vama. U cemu je problem morali biste ovih dana da resite.Ovako zalud gubite vreme.

 

RIBE

Zasto da gubite vreme ako vam se sada ukazuje sansa na emotivnom polju? Slutite da cete ovih dana pristati da se vidjate sa jednim strelcem. I on je zaljubljen u vas, koliko i vi u njega, i svima je jasno da vas vezu osecanja. Vreme je da ovih dana otpocne vasa veza koja ce potrajati.

Stranice: 1 2