Ljubav u narednih sedam dana:Evo kakav plan za vas imaju zvezde!

Ljubav u narednih sedam dana:Evo kakav plan za vas imaju zvezde!

2023-08-20 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da ce naredni dani doneti ljubav. Da cete vi biti jedan od znakova koji ce imati najvise srece u periodu koji sledi. Kada se neko trudi kao vi, onda i zasluzi da pronadje svoju srodnu dusu. Vreme je da se desi susret koji ce da promeni sve. Nekim pripadnicima vaseg znaka se vraca osoba iz proslosti.

 

 SKORPIJA

Ljubav vam sada nije u prvom planu. To je zato sto zelite da se fokusirate i uspete na polju karijere. Itekako postoje osobe koje bi zelele da vas imaju pored sebe, ali vi sada niste spremni za novu ljubav. To je u redu, samo nemojte nikome davati laznu nadu. Recite onako kako jeste.

 

 STRELAC

Bice ovo dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Ljubav ce vam biti na prvom mestu bez imalo sumnje. Nemojte odustajati od onog sto zelite, vec pustite da vas vodi vase srce. Vi zapravo ne mozete ni da zamislite koliko vas lepih stvari ceka u bliskoj buducnosti!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

I dalje pokusavate da krenete dalje i da zaboravite jednu osobu koja vam je slomila srce. Vi ste jaki i snazni, i dobro vam ide, ali kada ostanete sami sa svojim mislima, nije nimalo lako. Nemojte ni pomisljati na to da toj osobi oprostite, niti da nekome drugom date sansu samo da bi prvu osobu zaboravili…

 

 VODOLIJA

Vi ste spremni za novu ljubav. Konacno ste okrenuli ledja proslosti i sada zarko zelite da se pojavi neko ko ce umeti da vas voli na pravi nacin. Imajte na umu da se ljubav desi onda kada se najmanje nadamo. Zato je pametno da budete strpljivi.

 

 RIBE

Ovo ce biti dani za cistu emociju. Samo se posvetite sebi. Pustite da vas vodi vase srce jer ono zna sta je za vas najbolje. Sledi vam niz lepih desavanja i nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada ce i nemoguce biti moguce.

Stranice: 1 2