Tokom naredna 72 sata slede prijatna iznenadjenja nekim znacima, a novcana sreca samo jednom znaku!

Tokom naredna 72 sata slede prijatna iznenadjenja nekim znacima, a novcana sreca samo jednom znaku!

2023-08-21 0 By Admin

VAGA

Vec ste spremni da se udruzite sa jednom ribom, zeleci da je sledite. Pokazala vam je da je zainteresovana za vas, ali ne bas direktno. Dugo ste se premisljali sta uciniti i vreme je da sve prtepustite vremenu.Uskoro ce i sama shvatiti da cekate da ona ucini prvi korak. Bilo kako bilo, uskoro cete biti i skupa i srecni.

 

SKORPIJA

Hteli ste da postignete nesto vazno, a sada vidite da je to nemoguce. Ono sto vas  je vuklo u nadi da cete uspeti lako, ispalo je daleko teze i komplikovanije.Ovih dana je vreme da priznate da ste postupili lakomisleno i probate naci nacina da gresku ucinite manjom. I lakse prihvatljivom.

 

STRELAC

Iduci za jednim jarcem nikako da se opustite i idete neoptereceno. Kao da vam nece dati priliku da postavite neke svoje uslove, pa osecate unapred da ce vas ignorisati. Iznenadjenja uvek postoje, bila prijatna ili neprijatna. I vama slede u narednih sedamdeset dva sata, a tek cete videti kakva.

 

JARAC

Vreme je da se konacno obratite jednom strelcu. Ide za vama gde god vi, i prati vas kao senka. Jasno da mu se svidjate i da ce vas  voleti kasnije, jer vas i sada voli. Ponos ga koci da prizna osecanja, jer ceka vas korak.I dok razmislja da cete ga ignorisati, pokazite da ni vi niste ravnodusni.Iznenadite ga!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Rado biste da ove sate nadjete priliku da budete u drustvu jedne ribe. Na zalost, ona zeli drustvo jedne vage i uskoro ce setati zaljubljene. Ovih dana cete morati pokazati interesovanje za neku drugu osobu, bolje nego da pokazete ad ste razocarani.Ako vam je lakse, mislite da vam nije sudjena.

 

RIBE

Svima ce ovih dana biti jasno da vam se svidja jedna vaga, bas kao i vi njoj.Budite srecni sto cete imati priliku da  budete u njenom drustvu. Ovih dana ce svi procitati da je vasa emocija obostrana, pa i vi  shvatite da  je tako.  Nevazno je ko ce prvi da ucini  prvi korak ka priznanju osecanja.Vazno je jedino da su ta osecanja  lepa a obostrana.

Stranice: 1 2