Do kraja godine:Ovan se zaljubljuje,Bik kaje,Blizanci donose odluke…

Do kraja godine:Ovan se zaljubljuje,Bik kaje,Blizanci donose odluke…

2023-09-02 0 By Admin

VAGA

Do kraja godine ce mnogo toga doci na svoje. To je ono sto moramo da kazemo.Moci cete da se ostvarite na mnogim zivotnim poljima. Ali, ono sto je vazno, vi cete takodje dobiti priliku da se uverite u to da postoji neko ko prema vama gaji posebne emocije.

 

 SKORPIJA

Jedan rak je spreman na sve zbog vas. To je ono sto morate da imate na umu. I zato nemojte da gledate u proslost i da razmisljate o bivsima vec se fokusirajte na buducnost. Moguce je da cete konacno dobiti sve ono o cemu ste dugo mastali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Vazno je da kazemo da cete konacno shvatiti da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Dugo ste patili ali sada su pred vama dani za ljubav. Dani kada nista nece biti nemoguce. Posle niza suza i razocarenja, vi cete moci da kazete da se kolo srece okrenulo i da ste dobili priliku da i vama krene na bolje.

 

 JARAC

Ovo ce biti sjajan period za vas. Period kada cete konacno moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Ako jos uvek niste pronasli svoju srodnu dusu, imajte na umu da ce to sigurno da se  desi u periodu koji je pred nama. Vi ste to zasluzili.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate i moze se reci da je pred vama period kada cete dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

Ovo ce biti period kada cete pre svega se ostvarite na polju karijere. Da konacno dodjete do svog cilja.

 

 RIBE

Moramo reci da vas voli jedan lav. Da je on osoba koja je svakako zasluzila da joj date priliku. Ali, sve dok budete gledali u proslost, vi necete moci da kazete da ste srecni. Nemojte misliti o tome da ce jedna osoba da se promeni, znajte da se ljudi ne menjaju…

Stranice: 1 2