U novoj sedmici:Ovan ce saznati nesto vazno,Jarcu se mozda menja ceo zivot…

U novoj sedmici:Ovan ce saznati nesto vazno,Jarcu se mozda menja ceo zivot…

2024-05-06 Off By Admin

  Pocela je nova,druga sedmica maja,i nekome ce biti sedmica za pamcenje…

 

 OVAN

U novoj sedmici maja cete biti znak koji ce saznati nesto vazno. To je ono sto moramo da naglasimo. Bice ovo dani tokom kojih cete moci da se fokusirate na sebe i da se posvetite onome do cega vam je stalo. Neko je iskren u svojim namerama sa vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete ono sto ste zeleli. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Ucinite onako kako vase srce nalaze.Moze vam biti jako lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Neko je spreman da se bori za vas. Da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bitno je da budete ono sto jeste. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i nemojte nikome davati laznu nadu inace bi ste mogli da se razocarate. Ili da nekoga razocarate.

 

 RAK

Ovo je period za promene. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Samo dajte sebi vremena da vam bude lepo. Da ucinite onako kako nalaze srce, a ne kako vam bilo ko kaze da bi ste trebali. Vazno je da se posvetite.

LAV

Vreme je da se obavljaju neke nezavrsene obaveze. Konacno da se posvetite njima, da biste kasnije uzivali. Iskreno se nadate da cete moci da ucinite nesto konkretno. Tako biste konacno znali koji su vam prioriteti za naredne dane.

 

DEVICA

Vasa obaveza je da se okrenete sebi i svome cilju. Nemojte da se okrecete nekim nevazniom stvarima. Do sada ste stajali u mestu i niste nista pokusavali. Sada je vreme da se okrenete necemu od velike zivotne vaznosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2