Nedelja,ponedeljak,utorak:Dani za odmor,nekima za pocetak nove veze,a jednom novcana sreca!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Dani za odmor,nekima za pocetak nove veze,a jednom novcana sreca!

2023-09-09 0 By Admin

VAGA

Mada tacno odredjujete smerove, ovaj put necete biti sigurni u kojem da krenete.Srce vas vuce ka jednom strelcu a vi nikako da to ispunite.Uvek vam razum odredjuje u kojem cete smeru i sta je najpametnije.Mogli biste jednom pustiti i srce i krenuti njegovim smerom.

 

SKORPIJA

Svidja vam se jedna devica, a da niste sigurni kako da se postavite. Dok pokusavate da se nadmecete sa drugima, da vas primeti, ona vam se suprostavlja.Kako da joj kazete da vam se dopada i da samo trazite nacina da budete u njenoj blizini? Zeli vas ignorisati, ali budite uporni. Nece vam odoleti.

 

STRELAC

Videli ste da vas gleda jedna vaga i mogli biste se okrenuti ka njoj.Ako ne obratite paznju, necete ni znati da li vam se dopada ili ne. Zapodenite  neku temu kako biste joj oslusnuli glas, i culi njena razmisljanja.Mozda se nadjete na pola puta, i shvatite da vam je to nova sansa.

 

JARAC

Budite svesni da ovi dani mogu da vas usrece, samo da date srcu na volju.Jedna vas osoba zeli  u svojoj blizini inudi vamnovu vezu.Mozda je ovo pocetek nove veze koja ce biti jako lepa, i nemojte da odlazete za neke druge dane. Ovo su dani da se upoznate i druzite,kakobiste znali jeste lijedno za drugo.

 

VODOLIJA

Ovi vam dani nece biti bas povoljni jer ste u finansijskoj krizi.Brinete se kako cete se preneti ovih dana, jer imate velike izdatke.I ne slutite da sledi novcana sreca koja ce vas naci iznenada. Na vas osiromasen konto,dobro ce doci lepa novcana suma,za vas iznenadjujuca novcana sreca.

 

RIBE

Budite spremni da na stvari gledate realno,i prihvatite sta je, tu je! Ako vam ovi dani nece biti po volji, gledajte na to kao da nisu ni prvi, ni poslednji losi dani. Okrenite se nekim lepsim mislima, kako ne biste totalno pokvarili svoje raspolezenje.Mislite o jednim toplim ocima i sve ce vam biti lakse.

 

Stranice: 1 2