Dani do pocetka jeseni:Zvezde ce se zaigrati sudbinom nekih zodijaka!

Dani do pocetka jeseni:Zvezde ce se zaigrati sudbinom nekih zodijaka!

2023-09-10 0 By Admin

Do pocetka jeseni,zvezde ce se zaigrati sudbinom nekih zodijaka!

OVAN

Do pocetka jeseni nije ostalo mnogo vremena. Zato ne oklevajte da ucinite sve sto niste do sada, a za sta imate sanse.Verujte da ce se zvezde poigrati sudbinom nekih zodijaka i zato  ne dozvolite da tu budete i vi. Ucinite sve sto je do vas, da jesen docekate  raspolozeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Budite spremni da se uhvatite u kostac sa nekim problemima.Do sada ste bezali od njih, ili ste pred njima zatvarali oci. Zvezde ce se zaigrati i sa vasom sudbinom, pa gledajte sta cete morati.Vreme je da se suocite sa svojim greskama i propustenim sansama.Okrenite novi list, pod hitno!

 

BLIZANCI

Morate se malo smiriti i poceti da delujete razumnije.Mada cete imati prilike za nervozu i ishitrene reakcije, budite mirni.Verujte da se hladne glave sve bolje resava i pokusajte se odmoriti.Ne dajte da se zvezde mogu zaigrati i sa vasim brzim planovima.Budite trezveni.

 

RAK

Mnogo ste nezni i previse osecajni, pa vas sve olako zaboli. Znate da je zivot tezak i da se ne desava bas sve onako kako ste zasluzili.Ipak,imajte vere, da se okrenete boljim stvarima i da se nadate da se zvezde nece zaigrati sa vasom sudbinom.Red je da posle teskog perioda i vama bude bolje.

 

LAV

Do pocetka jeseni nije ostalo mnogo dana, pa vidite sta cete sa svojom letnjom pricom.Imali ste vezu koja vam je dala krila,ali se nesto desilo.Da li je bio splet nesrecnih okolnosti ili nesto drugo? Zavrsite je ili je obnovite, jer dok ne budete definitivno resili sta cete, necete moci dalje.

 

DEVICA

Vreme je da pokusate nesto novo, jer ce se zvezde zaigrati vasom sudbinom.To sto stojite u mestu, nece vam dati snage da se borite dalje.Nadjite nekoga zbog koga ce vredeti  da zivite i zbog koga ce vas zivot dobiti novi smisao.  Od vas se ceka da sami odredite svoj novi put.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2