U naredna tri dana, za tri znaka stize poruka koja menja sve u njihovim zivotima!

U naredna tri dana, za tri znaka stize poruka koja menja sve u njihovim zivotima!

2023-09-10 0 By Admin

VAGA

Mnogo toga vam je vazno, ali nikako da se desi ono najvaznije.Za sada je to poruka koja bi u vasem zivotu  mnogo toga promenila.Nadate se vec dugo, i konacno se predajete.Nemojte da pokleknete nakon toliko cekanja, jer ce vam se nade obistiniti.Poruka koja menja sve, samo sto nije stigla.

 

SKORPIJA

Osecate da ste zadovoljni i vasa bi sreca trebala da bude kompletna. Vi biste trebali dati odgovor zasto to nije, obzirom da imate sve prilike za to.Pokusajte ponovo da razmislite sta je ono sto nedostaje i sta je ono sto vam srecu kvari. Osoba koja vam smeta ili osoba koja vam nedostaje?!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vec ste na ivici snage i vase srce zeli da se okrenete od uzaludnih pokusaja.Svasta ste pokusali, cinili  da biste osvojili srce jedne osobe.Zasto da se nadate nemogucoj sreci i zasto ne okrenete novi list?Vec je krajnje vreme za novi pocetak koji bi vam se mogao desiti.

 

JARAC

Ako ste do sada dali da vas uvek obeshrabre na domak cilja, sada ne dajte! Ovog puta se lako moze desiti da uspete u onome sto ste naumili.Srce vam kuca za jednu osobu i nikako da se  okrenete ka njoj, misleci da nemate sanse. Ovih dana stize poruka koja menja sve u vasem zivotu.Tajna poruka u kojoj stoji da vas voli onaj ko vam se svidja.

 

VODOLIJA

Nece vas hteti ovi dani, ali nece biti ni prvi, ni poslednji.Uvek se desi malo po nasoj zamisli, malo mimo nasih planova.Pametni i razumni se nece nervirati zbog onoga sto ni sami ne mogu promeniti, pa nemojte ni vi.Dovoljno ste mudri i pametni da sagledate neke okolnosti.

 

RIBE

Mozda ovo nece biti vasi najbolji dani, ali ne brinite.Uvek postoji nova sansa za novi pocetak. Ako ne ide na jednoj strani,vi se mirite sa cinjenicama.Vreme je da pogledate u oci realnosti i da se pripremate za nove korake koji omogucavaju nove sanse.Za vas je jedna poslovna sansa na redu.

Stranice: 1 2