Srelac i Jarac:Slede vam susreti koji ce beskrajno usreciti vasa srca!

Srelac i Jarac:Slede vam susreti koji ce beskrajno usreciti vasa srca!

2023-09-11 0 By Admin

JARAC

Susret iz vasih snova samo sto se nije desio, a tek ce vas uveriti da cete lako naci svoju drugu polovinu srca.

Ako ste i isli vise na stranu svojih radnih planova, nebitno je.Samo vi znate svoje razloge i zasto ste cinili tako.Verovatno vam je to islo lakse i imali ste bolje planove na tom zivotnom polju.Mozda vam je do sada islo teze na emotivnom planu, mozda vas nije htela sreca  u prethodnom periodu.Zato ste sve cinili na tom polju.Grabeci radnim pobedama, skretali ste misli, uvereni da vam nije sudjena emotivna sreca!

I pred vama period sto sledi, bice period vaseg rada i svakodnevnog odricanja.Za ono sto sledi, ne bi trebalo da zalite, jer ce uspeh biti vas.Vredni a nenametljivi, inteligentni, a opet iz drugog plana, uspecete da nadmasite svoje mogucnosti. Pred vama je uspesan radni period, pohvale i priznanja koja ste zasluzili.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sto se tice vaseg drugog zivotnog polja, sledi vam iznenadjenje.Vreme je da mislite na drugu polovinu srca, na trazenje srodne duse. Ne moze biti da je svi nadju pre ili kasnije, a vi samo ne.Ono sto vas ceka jeste  susret sa jednim strtelcem i verujte da ce on biti vasa  srodna dusa.

Bice dovoljan jedan jedini pogled da spoznate da je on vasa druga polovina srca. Da je on ono sto ste zeleli, a do sada niste mogli imati.  Da je on ono  o cemu ste mastali, a da vam se snovi nisu ispunili do sada. Nekim cudom, sve cete imati u jednom momentu.  Bas kao sto cete se prepoznati u jednom pogledu ociju, pri pvom susretu.

Strelac ce postati onaj  sa kime cete shvatiti da je vreme da ostarite zajedno.Da vas vezu neke nevidljive niti i da  vam srca kucaju jedno za drugo. Vase srce ce se radovati, i vreme je da se i vi radujete. Delite srecu jedno sa drugim, ali i sa svojom blizom okolinom. A sreca ce biti skoro na dohvat ruke vrlo uskoro, samo sto nije stigla…

I bice u liku strelca, koji ce vam znaciti drugu polovinu srca, i onaj sa kojim zelite da ostarite zajedno.

 

Stranice: 1 2