Srelac i Jarac:Slede vam susreti koji ce beskrajno usreciti vasa srca!

Srelac i Jarac:Slede vam susreti koji ce beskrajno usreciti vasa srca!

2023-09-11 0 By Admin

Susreti cine cuda, pa cete i vi u jednon jedinom pogledu jarca kojeg cete sresti, pronaci svoju drugu polovinu srca!

STRELAC

Drugu polovinu srca je pretesko naci i prepoznati, a nadju je samo retki.Posto ste u poslu medju prvima, postoji sansa da bas vi budete taj retki primer srece na emotivnom planu. Tako ce naredni period da blistete emotivno i poslovno. I shvaticete  da je vreme da ostarite zajedno sa osobom koju cete sresti, slucajno i neverovatno.

Stalno mislite kako ste nemoguci i da ni sami ne znate sta biste od zivota.Mada mnogo radite, uvek ste ozbiljni,odgovorni  i nikada ne kasnite. U poslu ste nepopustljivi, cesto nemilosrdni i nikada ne odstupate.Vama nikada ne treba sugerisati da zapnete i radite, bas kao ni datum do kojeg sve mora biti gotovo.

U poslu ste sami sebi sef, tako da se tako postavljate i prema drugima. Kod vas je druzba samo druzba, a sluzba je -sluzba i to da se zna. Mozda vam na tome zameraju neki, ali to je deo vase licnosti i deo vase profesionalne etike. Ljubav i osecanja ne mesate, bas kao sto ne mesate privatno i poslovno.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I dok budete uspesno odradjivali i ovaj deo poslovnih obaveza,srescete nekoga.Bice to jedan jarac koji ce vas opciniti,  i u kojeg cete se u trenutku zaljubiti. Bice vam jasno da susreti cine cuda, ali nesto ce se slicno desiti i vama. U jednom jedinom pogledu cete shvatiti da ste nasli drugu polovinu svoga srca.

Tako ce naredni period pred vama da ozvanici pocetak vase nove veze. Ozvanicice pocetak jedne velike ljubavne price, veze koja ce imati svoje trajanje.I mada ste mislili da je sve tako tesko i prosto nemoguce naci pravu ljubav, uvericete se da nije. Zvezde ce biti na vasoj strani. Castice vas i srecom i paznjom, i ljubavlju. Naci cete svoju drugu polovinu srca u jednome jarcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2