Naredna tri dana ovim znacima sledi susret koji menja zivot iz korena!

Naredna tri dana ovim znacima sledi susret koji menja zivot iz korena!

2023-09-12 0 By Admin

VAGA

Niste za sada odredili svoje smernice i ovo ce vam biti dani bez plana.Mozda vam se planovi za ove dane  dese iznenada, i jednostavno se sami nametnu.Budite vredni i okretni, jer neko vas posmatra sa zanimanjem.Deluje da ce vam neko ponuditi jedan privatan posao gde biste lepo zaradili.

 

SKORPIJA

Mada ne mozete mnogo pomoci, od vas se ceka da  ucestvujete u svemu. Tacnije, jedna  bliska osoba od vas ocekuje da budete prisutni u svemu sto ste planirali. Rado ce da sledi vase instrukcije, samo ako date doprinos u svemu, i pomognete joj finansijski.Cak ce vam pomoci i mudrim savetima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mozda bi se morali okrenuti resavanju trenutnih problema i vreme je da znate kojim redom.Od vas se ocekuje da budete spremni da cinite sve planski, ali da ne opterecujete partnera.Mada ste se dogovorili da delite sve brige, ovih dana ih necete resavati zajednickim sanagama.Pitajte se zasto?!

 

JARAC

Krajnje je vreme za neke velike promene u vasem zivotu.Verovatno je to nova sansa za susret sa onom koja vam znaci sve u zivoitu.Samo bi ona mogla da vas zivot ucini boljim,i da ga menja iz korena.Ako mozete nesto da ucinite da deluje kao slucajan susret, ucinite.Neka posreduju vasi prijatelji da se desi susret o kojem mastate.

 

VODOLIJA

Predajete se situaciji koja vas opseda i neke stvari vam ne daju mira.Nesto je krenulo u kontra smeru od zeljenog smera, i sada vam se sve skupilo.Ne smete da zapadate u sopstvene promasaje i nacinjene greske.Ovih dana morate gledati kako da okrenete losu situaciju i okrenete je na bolje.

 

RIBE

Niko vas ne zeli obeshrabriti, ako sami sebe necete obeshrabrivati. Zato idite napred i ne osvrcite se nazad, bez obzira sta vam se desavalo u prethodne dane.Gledajte napred puni nade, puni lepih ocekivanja i jos lepsih planova.Mozda vam se posreci i desi susret koji ce vas zivot da menja iz korena.

Stranice: 1 2