Tarot karte otkrivaju koji znak ce u bliskoj buducnosti biti tuzan,a kome ceka predivan period!

Tarot karte otkrivaju koji znak ce u bliskoj buducnosti biti tuzan,a kome ceka predivan period!

2023-09-13 0 By Admin

VAGA

Vi ste znak za koga tarot karte imaju vaznu poruku. Dakle, dolaze dani tokom kojih cete morati da donesete neke velike odluke. Pre svega cete morati da se zapitate sta je ono sto je za vas najbolje, i ko je osoba koju vi iskreno zelite kraj sebe. Ako ste sada u vezi imajte na umu da nije nemoguce da ce doci do toga da upoznate nekog novog. I da bi ta osoba mogla da vas toliko zainteresuje da cete pozeleti da sa njom pokusate da nadjete svoju srecu. Bice to velika dilema izmedju vaseg srca i razuma.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako od nas trazite savet, mi cemo vam samo reci da zbog kratkotrajne srece ne vredi ni u kom slucaju unistiti ono sto traje mesecima ili cak godinama. No, naravno, vi cete svakako umeti da prepoznate sta je ono sto je najbolje za vas.

 

 LAV

Poruka koju tarot karte imaju za vas bas i nije povoljna. Zasto? Jer vas one savetuju da se suocite sa posledicama svojih losih odluka. Vi u dubini svoje duse itekako znate o cemu je rec. Znate da ste dozvolili sebi da izgubite osobu koja vas je volela vise od svega i koja je zbog vas bila spremna na sve.  Sada vam dolaze dani kada cete shvatiti da je ovog puta za vas zauvek kraj i da toj osobi ne pada na pamet da gleda  u proslost. Nije nemoguce cak ni to da cete saznati da je ona svoju srecu nasla kraj druge osobe. Sami ste krivi, tako biva kada imate srecu,a  ne znate da u njoj uzivate na pravi nacin.

Stranice: 1 2