Vreme je za jesenje ljubavi i jednom zodijaku ce se desiti najveca ljubav ikada!

Vreme je za jesenje ljubavi i jednom zodijaku ce se desiti najveca ljubav ikada!

2023-09-15 0 By Admin

VAGA

Vec ste se usmerili i sada mirno cekate  da se vasi planovi pocnu realizovati.Da bi vam bilo lakse, vreme je da ne zurite, no samo da idete u kontinuitetu. Gledajte da svoje planove ne podredjujete samo sebi, vec da se konsultujete sa svojim partnerom.Ne smete zanemariti njegovo misljenje.

 

SKORPIJA

Nemojte da zurite sa odlukama, ali cete se naci pred jednom.Necete oklevati, jer ce vas oci jedne osobe opciniti. Sledi vam velika jesenja ljubav, najveca, no ikada pre.Vasa je sreca na pomolu i bice ravna vasoj ljubavi koja ce vas uvesti u jesenje dane.I ova ce jesen biti u znaku vase ljubavne srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Budite spremni da idete  u smeru kojim raspoloze vas novcanik.To znaci da cete mnogo raditi,  ali i mnogo imati. Jasno da ce to biti uslov da vas pocnu gledati sa interesovanjem i znatizeljom.A posebnu paznju cete obratiti na jednog jarca. Zanimace vas vise od svih, bas kao i vi njega.

 

JARAC

Poceli ste da posmatrate jednog strelca, ali cete teko obratiti paznju vise.Mnogo radi i to vrlo uspesno, pa cete zeleti takvu osobu pored sebe.I vama ce biti jako lepo kad vidite da ste mu zapali za oko i vreme je da ucinite sve sto je do vas. Ostanite bez pitanja zasto, jer cete znati da je to pocetak nove jesenje  ljubavi.

 

VODOLIJA

Rado biste da se vrati neko proslo vreme, ali nece. Zato budite svesni da morate da pocenete od pocetka. Okrenite novu stranu svojih zelja i planova i budite spremni da ih realizujete.Ne brinite za dolazece dane, vi se uvek znate da snadjete, ma kako tesko bilo.

 

RIBE

Vasa situacija se polako sredjuje, a vi cete  pomoci da se sve stvari dovedu u red. Budite svesni nekih novonastalih okolnosti, ali se nemojte predavati. I u narednim danima cete naci izlaz kao i uvek. Vi ste realista pa uz vas idu najbolja resenja.Jedino sto biste zeleli jeste da to vidi i jedna skorpija sa kojom zelite emotivnu vezu.

Stranice: 1 2