Ovi znaci sada nemaju komunikaciju sa osobom koju vole: Uskoro im stize poruka ili poziv!

Ovi znaci sada nemaju komunikaciju sa osobom koju vole: Uskoro im stize poruka ili poziv!

2023-09-16 0 By Admin

 

   LAV

Ako postoji nesto sto zelite, onda zelite da obnovite komunikaciju sa osobom koju volite. Sada ste u fazi kada oboje cutite, a ta tisina jako boli. No, morate da imate na umu da ta osoba sasvim sigurno nece prva okrenuti vas broj. Zato sto vi dobro znate da ste vi pogresili i da ste vi krivac sto sada niste zajedno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Shvatite da ta osoba  moze  da krene dalje. Da ona ima niz drugih prilika i ljude koji iskreno zele da je usrece. I ako ne ucinite nesto povodom toga, bice vam kasno za kajanje. Kada ona shvati da vi necete uciniti nista, mislice da vam vise nije ni stalo. Promenite to. Zaboravite na ponos, na ego, zaboravite na sve i fokusirajte se na svoju srecu jer je to jako vazno.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je od presudne vaznosti da se borite za svoje snove. Dakle, vreme je da radite na tome da vasu komunikaciju vratite, jer cete samo iskrenim razgovorom moci da resite problem.Nemate nista od cutanja, niti od ponosa, niti od inata. To vam nece doneti nista osim tuge. Imajte to na umu. Moramo da kazemo da dolaze dani kada ce sve doci na svoje i kada ce ljubav da pobedi. No, samo u slucaju da vi ucinite prvi korak. Nemojte da dozvolite da vam ponos i ego pokvare put ka sreci, jer ce jednom biti kasno za kajanje.

Ono sto dalje moramo reci jeste da vi svakako da treba da pazite kome verujete. Nisu vam prijatelji svi za koje mislite da jesu.

Stranice: 1 2