Naredna tri dana:Rakovi se bore sa suzama,Blizanci sa nervozom,a ovaj zodijak ce se izboriti za ljubav svog zivota!

Naredna tri dana:Rakovi se bore sa suzama,Blizanci sa nervozom,a ovaj zodijak ce se izboriti za ljubav svog zivota!

2023-09-17 0 By Admin

VAGA

Vec ste svesni da morate da donesete veliku i vaznu odluku.Mozda ste stavljeni pred svrsen cin i morate znati sta vam je najvaznije.Zato shodno svojim prioritetimai donesite vaznju odluku. Gledajte da ona bude ispravna, kako biste konacno okrenuli sa svojim planovima.

 

SKORPIJA

Srce vas vodi na jednu stranu, a obaveze vuku na suprotnu.Samo ucinite sve da ne zapostavite ni jedno,ni drugo. Svesni da postupate ispravno, mozete ugoditi i svome srcu.Ono vas podstice da pokazete da ste svesni da morate na jednoj strani vise da se trudite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Naci cete se u jednom drustvu i neko ce vam se jako dopasti.Vreme je da budete svesni da trebate pronaci nekoga ko ce  popuniti prazninu u vasem zivotu. Na vama ce biti da procenite da li ste jedno za drugo.Kako deluje, vreme je da prepoznate srodnu dusu u nekome.Svoju pravu ljubav!

 

JARAC

Osecate se zapostavljeno i ne znate kako da se postavite. Osoba do koje vam je stalo, ignorise vas iz svoga zivota. Moracete da prihvatite neke stvari ili da se jednostavno potrudite da vas primeti. Nema vam drugog nacina, pa gledajte sta cete uciniti po pitanju svega sto zelite i sta osecate.

 

VODOLIJA

Jedna ce vas riba okupirati i krasce svu vasu paznju.  Sve okolnosti ce ukazivati da se radi o obostranim osecanjima. Narednih dana biste mogli da vidite  u kojem smeru  idu vase emocije i da se uverite da li su iskrene. Ne zelite da brzo poletite i da jos brze posrnete.Zato cete biti vrlo oprezni sto se tice osecanja.

 

RIBE

Mada cete pokazati  vodoliji da vam se dopada, ona ce se ponasati rezervisano. Bas  ce vam biti neprijatno znajuci da vas osvaja, a ona se ponasa skoro pa ravnodusno. Ne dozvolite da vas obeshrabri, vec budite opusteni i probajte dopreti do njenog srca.I vi se njoj svidjate, samo vesto skriva osecanja.

Stranice: 1 2