Utorak,sreda i cetvrtak:Dani za konacna resenja i emotivnu srecu!

Utorak,sreda i cetvrtak:Dani za konacna resenja i emotivnu srecu!

2023-09-18 0 By Admin

 

VAGA

Vec ste se  skoro navikli da uvek poredite i osobe i situacije u koje ste dovedeni.Jedna osoba vam polako osvaja srce, ali je i sami poredite sa bivsim ljubavima. Verujte da vas nikakva poredjenja ne vode emotivnoj sreci.Vreme je da ovih dana pocnete da gledate samo napred i bez osvrtanja nazad.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Da ste svesni sta vas ceka i ne biste  se vise brinuli ni trena. Od vas se ocekuje  da ovih dana odredite svoje prioritete.Vreme je da povedete racuna o onoj koja vas vodi emotivnoj sreci.Pazite se, jer oko sebe imate suparnika koji jedva cekaju vas pogresan potez.

 

STRELAC

Mozda cete ovih dana da radite vise nego obicno.Obecali ste bliskoj osobi da cete joj pomoci oko necega. Sada je vreme za konacna resenja i da ispunite data obecanja. U pravi cas cete shvatiti da ste mozda i zaduzeni, pa trebate da pomognete prijatelju u nevolji.

 

JARAC

Uporno ocekujete da vas primeti jedan lav, ali za sada nema sanse.Srce vam kuca  zarom nove ljubavi, pa nadjite nacin kako da dodjete do njegovog srca. Ne morate uvek da cekate na korak druge osobe, ucinite i vi neki odlucujuci korak.Bar ovog puta.

 

VODOLIJA

Preumorni ste i osecate se i  iscrpljeno tako da ne znate kako cete raditi ovih dana.Jednostavno ce vam se nametnuti obaveze, a vi necete znati da se izvucete. Niste od onih koji se izvlace i obaveze prebacuju na druge. Mozda vam pomoc prijatelja dobro dodje.

 

RIBE

Ovi ce dani da budu dani da dobro razmislite i donesete neki novi plan.Do sada ste iscrpeli neke prilike, ali nikad nije kasno za nove planove. Usmerite se ka zavrsetku obaveza i planirajte neki manji izlazak.Jedne tople oci i jedva cekaju da vas vide,  pa gledajte da se sto pre nadjete.

 

Stranice: 1 2