Tokom 72. sata slede cuda:Ovim znacima stize sreca kojoj se nisu nadali!

Tokom 72. sata slede cuda:Ovim znacima stize sreca kojoj se nisu nadali!

2023-09-20 0 By Admin

VAGA

Narednih dana ce vam se ciniti da vas moze snaci sreca.Vec unapred vidite neke lepe okolnosti i vi biste mogli da iskoristite povoljne sanse. Nenadana sreca vas ceka i samo sto vam se nisu pocela desavati cuda. Na pomolu susret, pa pocev od njega sve bolje od boljeg.Zaljubicete se!

 

SKORPIJA

U narednim satima ce  promena vaseg raspolozenja da cini cuda.Postajete jako nervozni, a da ni sami ne vidite razlog.Vreme je da se okrenete malo razumnijim pogledima na svet oko sebe.Mozda cak i na svoju okolinu.Menjate nervozu za razmisljanja, tako da nadjete neku granicu kada je trebate pokazati,a kada sakriti.

 

STRELAC

Budite spremni da idete za jednom  ribom koja vas je opcinila.Mada vam se cini da vas nije ni primetila, vi nemojte da odustajete.Budite spremni  da ucinite bas sve da bi vas primetila. I nemojte da drzite do ponosa, vec joj pridjite direktno i recite  da vam se svidja i da cete uciniti sve za njenu ljubav.

 

JARAC

Vec ste se poceli zaljubljuivati u jednu osobu, a osecanja vesto krijete. Verujte da niste sakrili tajnu, jer to je jos neko primetio.Dajte sebi slobodu da se okrenete u smeru te ljubavi i nemojte gusiti svoja osecanja.Ako ih gajite,pokazite ih,nema se cega plasiti.

 

VODOLIJA

Ne vidite sav trud i svu muku jednog blizanca.Umesto da se hvalite srecom sto ga imate, vi mu niste ni malo zahvalni.On vam je podrska u svemu, pa budite i vi njemu, umesto sto ste nazahvalni. Cak i ako je gresio, usmerite ga da nije kraj sveta.On vas uvek razume u svemu, morate i vi njega razumeti.

 

RIBE

Vec  se ponasate kao da nista ne vidite, a dobro ste videli ko vas posmatra.Jedan lepi strelac bi emotivnu vezu sa vama i misli da ste mu srodna dusa.Vreme je da se usmerite ka njemu i procenite da li bi i on vama bio isto, sto i vi njemu.Mozda ne treba cekati cuda, cudo ce postati vasa ljubav na prvi pogled.

Stranice: 1 2