Horoskop do kraja septembra:Zadnji dani meseca donose lepe vesti!

Horoskop do kraja septembra:Zadnji dani meseca donose lepe vesti!

2023-09-21 0 By Admin

VAGA

Istine i lazi uvek zabole skoro podjednako, pa nikad se ne zna sta jace boli.Tako ce i u vasem zivotu da bude  ovih dana, jer cete saznati nesto sto niste znali.Istina koju cete cuti, zabolece vas vise nego ista pre.Mozda je sada krajnje vreme da se zna sta su istine, a sta lazi. Dugo ste ziveli u zabludi.

 

SKORPIJA

Ponasate se kao da ocekujete  nagradu, ali ovi dani ce vas radovati. Sprema vam se nesto lepo i to ce vas  baciti u visine. Pred vama je nenadana sreca koju ste zasluzili. Ponosni jeste, ali ste svesni da zasluzujete sve zasluge za  ono sto vam predstoji. Karma vas casti srecom.

 

STRELAC

Istina  je da volite jednu osobu i da vas ona cini srecnim.Pred vama je kraj meseca, a ona se nije izjasnila po pitanju osecanja.Sta vam se desava, sta cete preduzeti i sta ciniti u daljim planovima?Morate znati sta je od svega istina i je li vasa ljubav obostrana ili nije?

 

JARAC

Za vas ce ovi dani doneti neka idejna resenja.Mozda cete cak i svoj uspeh na poslovnom polju da ozvanicite pred svima.Svakako da je vreme da se istaknete u prvi plan, pred onim sto su vas omalovazavali.Sve istine ce izaci na videlo, i to da su vase poene uzimali za sebe, a vas uvek bacali u drugi plan.

 

VODOLIJA

Da ste izuzetno vredni i uspesni u mnogo cemu, tek ce se uvideti. Sva vasa inteligencija ce doci  na ocenu,pa cete zaista i zablistati.Osim toga i vase ce srce da blista zbog jednih toplih ociju sto ce vas gledati.Svima ce biti jasno da se radja nova ljubav i da vas ceka emotivna sreca.

 

RIBE

Ako budete kao i do sada, vredni i uzorni, sve ce da tece kako treba.Vasa sreca moze da bude povod vasim novim uspesima.Radujte se sto ce vas poneti nova sansa koja ce vam se ukazati! Samo je prihvatite kao svoju mogucnost kompletnog uspeha, i poslovno i emotivno.

 

Stranice: 1 2