Vodolija i Ribe:U narednih deset dana jednom iznenadna sreca,a drugom neocekivana tuga!

Vodolija i Ribe:U narednih deset dana jednom iznenadna sreca,a drugom neocekivana tuga!

2023-09-26 0 By Admin

RIBA

Guse vas pomesana osecanja a ona su istovremeno i neocekivana tuga i iznenadna radost. Osecate se kao list na vetru i ona vas bacaju u ocaj. Niste ni svesni sta vas sve ceka i sta vas prati do sada. Nesvesni ste ni sta stoji izmedju vas i jedne osobe.  Bas kada je sve kako treba, kao da cekate da ce neko da sve upropasti.

Vreme je da znate sta vas je snaslo i sta je to sto lebdi kao nevidljiva pojava ili nit koja cini prepreku.Pazite kako se postavljate, ali partnera ne smete kriviti. On nece biti kriv za desavanja sto slede.Mozda delite krivicu u nekim trenucima koji su bili i situacijama kojima ste stvarno doprineli. Ne samo vi, vec oboje.

Partner odavno zeli da vam sugerise na vas ponos.Da vam skrene misli na vas ponos koji stavljate uvek ispred svega, pa i ispred vase ljubavi. Ispred moguce srece, ispred  dana koji su lepi, i koji mogu biti jos lepsi. Sledi zanimljivih deset dana.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bice da je vas ponos prava kocnica vasoj sreci i da cete ga morati da se resite.Ako ne pogazite ponos u ime ljubavi,  pogazicete svoju sopstvenu srecu. Tada vam niko vise nece biti kriv, vec cete biti krivi sami sebi.Dakle morate shvatiti da je vas ponos kocnica vasoj sreci i da je to ono sto vas zbunjuje. Ono sto lebdi u vazduhu i nikako da ga se resite.

Sve je do vas, a partner ce vas u deset narednih dana usloviti. Tako ce odluka biti vasa, pa cete ili drzati se ponosa i dalje i tako pustiti da vas nadje neocekivana tuga.

Ili cete ponos pod noge, pa ruku pod ruku sa voljenim bicem pred svima pokazati kako vas je snasla iznenadna sreca!

Stranice: 1 2