Lav i Devica:Oktobar i ljubav su idealna kombinacija-vi cete uzivati!

Lav i Devica:Oktobar i ljubav su idealna kombinacija-vi cete uzivati!

2023-09-30 0 By Admin

Dragi nasi,pred vama je istina o tome sta vam donosi mesec oktobar.

 

 LAV

Moramo da kazemo da ce oktobar biti mesec za ljubav. Da ste vi znak koji ce moci da se pohvali time da je dobio sve ono o cemu je do sada samo mastao. Imajte na umu da ce ovo biti mesec tokom kojeg je moguce da ce doci do povratka u vas zivot nekoga iz vase proslosti. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Neko je u medjuvremenu shvatio koliko je pogresio sto nije znao da cuva ono sto je sa vama imao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako zelite da se vratite na staze proslosti znajte da je ovaj mesec idealan da se to i desi. Razmislite o svemu i znajte da ce i nemoguce biti moguce u danima koji su pred nama. Bitno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i da naucite da predjete preko svog ponosa i inata kada shvatite da se nesto isplati. Znajte da je ljubav emocija koja je vaznija od svega i da treba da znate da ce cuda biti moguca u vasem zivotu. Nemojte ocekivati mnogo vec se prosto posvetite sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Sledi vam oktobar kada ce slobodni lavovi moci da se pohvale sa tim da su dobili novu sansu za ljubav. Dakle mozda cete biti znak kojem sledi ljubav na prvi pogled.

Idite ka svom cilju i pustite da vas vodi vase srce. Nemojte zaboraviti da je zivot samo jedan i dozvolite sebi da uzivate u svemu sto sledi. Vama mozda proslost nije bila laka, mozda ste prosli mnogo toga i mozda vam sada deluje da srecu nikada necete naci ali niste u pravu.

Emocije vas cekaju i dolazi do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte mariti za tudja misljenja. Vama ljubav sada kuca na vrata i uzivacete vise nego ikada do sada. Razmislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2