Horoskop za prvu sedmicu oktobra za sve znakove:Losa sreca ili lep pocetak meseca?!

Horoskop za prvu sedmicu oktobra za sve znakove:Losa sreca ili lep pocetak meseca?!

2023-10-01 0 By Admin

VAGA

Prva sedmica novog meseca moze da vas kosta dilema. Dileme u kojima cete se naci nece biti povoljne za vas.Jedna  osoba ce vas dovesti pred svrsen cin i tacno vam pokazati  da se morate brzo odluciti na odgovor.Pred vama ozbiljan korak, pazite sta resavate.

 

SKORPIJA

Upustate se u manji rizik pomirenja i znate da je za vas neizvesna situacija. Radujte se tome i pokazite da cete se  snaci.Mozda je to za vas lep pocetak meseca, ali znajte da je to vasa zadnja karta. U vasem slucaju za vas je to karta na sve ili nista.Ili pomirenje ili kraj zauvek!

 

STRELAC

Ni sami niste svesni sta vas ceka ove prve sedmice. Neko vam se jako dopada, ali vas tu ceka losa sreca. Saznacete da je osoba zaljubljena u drugoga i da cete morati da se mirite sa time. Zato se okrenite onima koje odavno zele vasu blizinu i lude su za vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Prva sedmica novog meseca ce vas iznenaditi lepim desavanjima. Vec  osecate da se zaljubljujete, a imacete sansu da udjete u vezu sa nekim. Bice to za vas lep pocetak jesenje ljubavi koja vas ceka.I verovali ili ne, bice to jako lepa veza koja ce potrajati.

 

VODOLIJA

Pred vama je nesto novo i moracete da krenete napred. Da se vracate nazad i mislite o proslosti, dalje ne smete.Vec ste izgubili mnogo vremena i vreme je da podjete u nova svitanja. Naravno sa novim nadama, novim zeljama i sa ciljem koji morate uzeti za prioritet broj jedan i jedini. Nov i lep pocetak!

 

RIBE

Mada ste realista, dajte malo i masti na volju. Nadate se da cete uspeti u nekom poslu koji cete sebi postaviti. Posebno cete se truditi zbog jedne osobe koja vas uporno posmatra. Da li je samo radoznala, ili joj se svidjate, tek se morate uveriti u to. Ipak cete zeleti da je impresionirate,jer se ona vama svidja.

Stranice: 1 2