Luda ljubav i jos jedna sansa:Bivsa ljubav ovih  znakova se vraca do 15.oktobra!

Luda ljubav i jos jedna sansa:Bivsa ljubav ovih znakova se vraca do 15.oktobra!

2023-10-04 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u ovim znacima, treba da imate na umu da ce do petnaestog dana u ovom mesecu, uslediti jos jedna sansa za emocije.

 

  OVAN

Vama se vraca bivsa ljubav. Moramo da kazemo da je jasno da je u pitanju neko ko vas voli svim srcem. Neko ko je mozda krenuo dalje, ko je probao da vas zaboravi, ali mu nije poslo za rukom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ta vasa bivsa ljubav je konacno spoznala da je samo pored vas iskreno srecna i moze se reci da ce se na svaki moguci nacin boriti da vas vrati u svoj zivot.

Ako i vi osecate isto, ako vam je iskreno stalo, onda imajte na umu da je sada pravo vreme da zaboravite na ponos. Cak i u slucaju da vas je ta osoba povredila, treba da imate na umu da se kaje, i da cete ovog puta moci da kazete da ste dosli do srece. Vreme koje je proslo je bilo dovoljno da oboje shvatite sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Odluke ce biti na korak od vas, ali je vazno da znate da nema nimalo sumnje da cete tek moci da kazete da ste uzeli svoj zivot u svoje ruke. Ljubav, kada je prava, moze da pobedi svaku prepreku, imajte to na umu! I itekako vredi preci preko ponosa kada je emocija iskrena i prava. Imajte to na umu!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2