Naredna tri dana:Vreme je da ovi znaci nauce zivotnu lekciju jer ce ih izneveriti onaj kome su verovali!

Naredna tri dana:Vreme je da ovi znaci nauce zivotnu lekciju jer ce ih izneveriti onaj kome su verovali!

2023-10-04 0 By Admin

VAGA

Nece vam ovo biti laki dani, ali sve je to zivot.Vreme je da iz teskih dana izvucete zivotnu lekciju. Tako cete pouceni njom, biti mnogo zreliji i lakse cete upravljati svojim zivotom.I ovih cete dana da budete jaki i ostanete jos jaci. Jedan mali i beznacajan neuspeh, samo ce vas ojacati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vec ste se odlucili da pokusate ponovo, i jednoj osobi date sansu. Imali ste lepu vezu i sada se ne zna sta je ko kome duzan. Nije vise ni vazno, vazni su ovi dani koji vam donose nove nade. Radi se o tome da necete vise izneveriti poverenje, niti da vi necete biti iznevereni opet.

 

STRELAC

Neko ce vam se uciniti toliko drag da cete uciniti sve da ga osvojite. To je neko nov i sasvim nepoznat, cak slucajni prolaznik u vasem mestu. Imate malo vremena i zato iskoristite ove dane da date sve od sebe. Vec posedujete sarma da uspete u tome. Nemojte izneveriti ni sebe, ni druge.

 

JARAC

Vasa osecanja ce da se umnoze i vreme je da ih ipokazete.Izjasnite se jednoj osobi i pokazite joj da ste zaljubljeni. Ovo su nova osecanja za vas, i novi dani donose nove sanse za srecu.Iskoristite ih i vama ce biti lepo da volite i znate da ste voljeni.

 

VODOLIJA

Vasa sreca ce da bude na nivou ovih dana. Osecate da slede srecni dani pa se trudite da svoju srecu podelite sa svojim drustvom. Neki prijatelji ce deliti vasu srecu i budite uvereni da ce se radovati bas koliko i vi. Tacno cete sada prepoznati koji su vam pravi ,a koji lazni prijatelji.

 

RIBE

Imacete brojne obaveze da se okrenete ka njima, pa se malo ubrzajte.Ovih cete dana imati  mnogo posla, ali necete zaliti.I vas novcani bonus ce biti vise nego dobar, pa se radujte tome. Neko ce vas primetiti, a ne slutite da cete i emotivno uspeti da se oporavite. Tako ce i vase srce i vas novcanik biti puni.

 

Stranice: 1 2